47χρονος πεζός τραυματίστηκε σοβαρά μετά από χτύπημα σεντάν στη Σρι Ράτσα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Σρι Ράτσα -

Ένας 47χρονος άνδρας που επέστρεφε στο σπίτι από τη δουλειά τραυματίστηκε σοβαρά όταν έπεσε πάνω σε ένα σεντάν. Ο οδηγός φέρεται να ισχυρίστηκε ότι το θύμα έτρεξε μπροστά του.

Η αστυνομία του Nong Kham απάντησε σε τροχαίο ατύχημα την Πέμπτη, 28 Ιουλίου, στην οδό Mab Ieng-Laem Chabang στην υποπεριφέρεια Nong Kham της Σρι Ράτσα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Το θύμα ήταν ένας οδηγός φορτηγού με πετρέλαιο, ονόματι Thitikorn Ployyai, 47 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, επέστρεφε σπίτι από τη δουλειά πριν τρακάρει με ένα σεντάν ενώ προσπαθούσε να διασχίσει το δρόμο.

Ο Thitikorn υπέστη πολλαπλούς σοβαρούς τραυματισμούς και έχασε τις αισθήσεις του, έτσι οι διασώστες χρειάστηκε να τον μεταφέρουν εσπευσμένα στο Queen Savang Vadhana Memorial Hospital για επείγουσα βοήθεια.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Ο οδηγός σεντάν Chaiyarit Phromsom, 34 ετών, περίμενε στο σημείο, φέρεται να σοκαρίστηκε με αυτό που είχε συμβεί. Υποστήριξε ότι το θύμα έτρεξε μπροστά από το αυτοκίνητό του και ότι δεν μπορούσε να φρενάρει.

Μέχρι στιγμής, η Αστυνομία διεξάγει έρευνα στο σημείο του ατυχήματος για να βρει τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

Ωστόσο, δεν ήταν σαφές ποιες νομικές ενέργειες θα ασκούσαν εναντίον του οδηγού.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.