Χρόνια πολλά στην Αυτού Βασιλική Μεγαλειότητα τον Βασιλιά από την ομάδα TPN/Pattaya News

Ταϊλάνδη -

Αυτή την Πέμπτη, 28 Ιουλίου, σηματοδοτεί τα 70α βασιλικά γενέθλια του βασιλιά Vajiralongkorn. Η ημέρα αναγνωρίζεται επίσης ως εθνική εορτή με σημαντικές θρησκευτικές και βασιλικές τελετές για τον εορτασμό των γενεθλίων του Βασιλιά σε εθνικό επίπεδο.

Η Αυτού Μεγαλειότητα ο Βασιλιάς γεννήθηκε στις 28 Ιουνίου 1952, στη Βίλα Ambara, στο παλάτι Dusit, στην Μπανγκόκ. Είναι ο μόνος γιος, το δεύτερο από τα τέσσερα παιδιά, του βασιλιά Bhumibol Adulyadej και της βασίλισσας Sirikit.

Σε ηλικία 20 ετών, έγινε διάδοχος από τον πατέρα του, την Αυτού Βασιλική Μεγαλειότητα, τον μεγάλο βασιλιά Μπουμιμπόλ. Κυβερνούσε ως βασιλιάς της Ταϊλάνδης από το 2016 όταν πέθανε ο πατέρας του μετά από 70 χρόνια βασιλείας.

Την ημέρα αυτή, τα κυβερνητικά γραφεία, συμπεριλαμβανομένης της Μετανάστευσης, και τα κύρια τραπεζικά υποκαταστήματα σε ολόκληρη τη χώρα θα παραμείνουν κλειστά και είναι πιθανές και άλλες διακοπές λειτουργίας προκειμένου να γιορτάσουν τα γενέθλια του βασιλιά Vajiralongkorn. Πορτρέτα και σημαίες συμβόλων της Αυτού Μεγαλειότητας του Βασιλιά διακοσμούνται επίσης σε σπίτια, δημόσια κτίρια και επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα για να εκφράσουν την πίστη τους.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.