Λεπτομέρειες και κλειστοί δρόμοι για το επερχόμενο Μουσικό Φεστιβάλ Pattaya 2022

Πατάγια -

Ο δήμαρχος της Πατάγια, Poramese Ngampiches, πραγματοποίησε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη, 27 Ιουλίου, για να ανακοινώσει το επερχόμενο Μουσικό Φεστιβάλ Pattaya 2022, το οποίο θα συγκλονίζει την πόλη κάθε Σαββατοκύριακο όλο τον Αύγουστο.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, η πόλη έχει επενδύσει πάνω από 20 εκατομμύρια μπατ για να πραγματοποιήσει αυτό το έργο. Θα υπάρχουν συναυλίες διάσπαρτες σε όλη την πόλη κάθε Σαββατοκύριακο για να προσθέσουν ατμόσφαιρα στην περιοχή.

Το πρώτο Σαββατοκύριακο (5-6 Αυγούστου) θα περιλαμβάνει τρία στάδια στη Βόρεια Πατάγια, το Σόι 6 και την Κεντρική Πατάγια.

Το δεύτερο Σαββατοκύριακο (11-12 Αυγούστου) θα περιλαμβάνει μια σκηνή στην παραλία Jomtien.

Το τρίτο Σαββατοκύριακο (19-20 Αυγούστου) θα περιλαμβάνει επίσης μια σκηνή στην παραλία Jomtien και το τελευταίο Σαββατοκύριακο (26-27 Αυγούστου) θα τελειώσει επίσημα το Pattaya Music Festival 2022 με δύο μεγάλες σκηνές στο Central Pattaya και στο Koh Larn.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου Σαββατοκύριακου της εκδήλωσης (5-6 Αυγούστου), οι αξιωματούχοι θα επιβάλουν κλείσιμο του δρόμου από τις 4 μ.μ. έως τη 1 π.μ. γύρω από το Beach Road, όπως υποδεικνύεται στην κίτρινη περιοχή στον χάρτη. Οι υπεύθυνοι ζητούν συγγνώμη για την ταλαιπωρία.

Σύμφωνα με τη συνέντευξη Τύπου, η εκδήλωση θα έχει επίσης προφυλάξεις για τον Covid19, συμπεριλαμβανομένων των θέσεων σε απόσταση, την απαιτούμενη κοινωνική απόσταση, την απόδειξη εμβολιασμού που απαιτείται για τουλάχιστον δύο δόσεις και την απαίτηση μάσκας σε ζώνες συναυλιών.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.