Η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης σχεδιάζει να εισαγάγει το «Muay Thai» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028 στις ΗΠΑ

ΦΩΤΟ: onefc

Εθνική -

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Prawit Wongsuwan, ως πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής της Ταϊλάνδης, σχεδιάζει να εισαγάγει το "Muay Thai" στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028 στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Prawit σήμερα, 28 Ιουλίου, διέταξε την Αθλητική Αρχή της Ταϊλάνδης και το Εθνικό Ταμείο Ανάπτυξης Αθλητισμού να υποστηρίξουν και να βοηθήσουν την Ολυμπιακή υποεπιτροπή να ωθήσει την ταϊλανδέζικη πυγμαχία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028.

Σύμφωνα με τη δήλωσή του, η πρωτοβουλία θα σηματοδοτήσει τη διεθνή αναγνώριση του ταϊλανδικού έθνους και του ταϊλανδικού λαού.

Επιπλέον, η επιτροπή θα πιλοτάρει μαθήματα Muay Thai σε εκπαιδευτικά ιδρύματα το δεύτερο εξάμηνο του 2022. Στις 16 Αυγούστου θα υπογραφεί Μνημόνιο Συνεργασίας (MOU) με έξι σχετικούς κρατικούς φορείς.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.