Δύο έφηβοι κλέφτες πιάστηκαν στο CCTV να κλέβουν χρήματα από τον ναό Na Jomtien

ΦΩΤΟ: MGR Online

Sattahip -

Ο ηγούμενος του Wat Na Jomtein παραπονέθηκε στην αστυνομία για δύο έφηβους κλέφτες που φέρεται να έχουν επανειλημμένα κλέψει χρήματα από το κουτί δωρεών του ναού τη νύχτα.

Ο Somsak Tanaro, ο ηγούμενος του Wat Na Jomtien, αναφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Na Jomtien την Κυριακή 24 Ιουλίου, σχετικά με δύο κλέφτες που εισέβαλαν στο μοναστήρι του ναού και έκλεψαν χρήματα από το κουτί δωρεών.

ΦΩΤΟ: MGR Online

Οι δύο ύποπτοι που απαθανατίστηκαν από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος φαίνεται να είναι νεαροί άνδρες ηλικίας περίπου 18-20 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, μπήκαν κρυφά στην περιοχή του ναού τη νύχτα από την μπροστινή πύλη και εισέβαλαν στο μοναστήρι όπου βρισκόταν το κουτί των δωρεών και έκλεψαν τα χρήματα.

ΦΩΤΟ: MGR Online

Σύμφωνα με τον ηγούμενο, οι ύποπτοι επέλεξαν μόνο χαρτονομίσματα των 100 μπατ, συνολικού ύψους 2,000 μπατ και τράπηκαν σε φυγή. Είπε επίσης ότι οι δύο ύποπτοι ήταν οι ίδιοι έφηβοι που έκλεψαν από τον ναό προηγουμένως στις 22 Ιουλίου.

«Οι αρχάριοι και εγώ πρέπει να ζούμε με φόβο», δήλωσε ο ηγούμενος. «Αυτά τα παιδιά δεν σέβονται τους νόμους και τις αμαρτίες και παραβιάζουν τις βουδιστικές αρχές χωρίς φόβο». Προέτρεψε επίσης τις αρχές επιβολής του νόμου να επισπεύσουν την έρευνα για να αποτρέψουν τους υπόπτους να επαναλάβουν την πράξη.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.