Ο σεισμός των 6.4 βαθμών της Μιανμάρ έγινε αισθητός στη βόρεια Ταϊλάνδη, επιβεβαιώνουν επίσημες αναφορές

Βόρεια Ταϊλάνδη -

Το Τμήμα Παρατήρησης Σεισμών της Ταϊλάνδης του Τμήματος Μετεωρολογίας της Ταϊλάνδης ανέφερε ότι οι επαρχίες Τσιάνγκ Μάι και Τσιάνγκ Ράι της Ταϊλάνδης αισθάνθηκαν δονήσεις από σεισμό 6.4 Ρίχτερ που σημειώθηκε στη Μιανμάρ από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, 22 Ιουλίου.

Το επίκεντρο εντοπίστηκε περίπου 82-87 χιλιόμετρα από την περιοχή Μάε Σάι του Τσιάνγκ Ράι, στα σύνορα Ταϊλάνδης-Μυανμάρ. Ηπιότεροι σεισμοί αναφέρθηκαν αρκετές φορές αργότερα μετά τα μεσάνυχτα.

Από τις 05:22 π.μ. Η τελευταία δόνηση μεγέθους 5.3 βαθμών καταγράφηκε και έγινε αισθητός στις περιοχές Muang, Mae Chan, Chiang Khong και Chiang Saen του Chiang Rai και στην περιοχή Muang του Chiang Mai.

Δεν υπάρχουν ακόμη αναφορές για υλικές ζημιές, απώλειες ή τραυματισμούς που προκλήθηκαν από τους σεισμούς στην Ταϊλάνδη.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.