Φορτηγό μεταφοράς πάγου στη Σρι Ράτσα παρασύρθηκε από την παλίρροια και έπεσε στο ποτάμι, δύο Βιρμανοί εργάτες αγνοούνται

Bowin, Σρι Ράτσα —

Ένα φορτηγό μεταφοράς πάγου που μετέφερε έναν Ταϊλανδό και δύο Βιρμανούς εργάτες παρασύρθηκε από παλίρροια και έπεσε σε ποτάμι στη Σρι Ράτσα. Ο Ταϊλανδός εργάτης μπόρεσε να βγει κολυμπώντας από το φορτηγό και επέζησε ενώ άλλοι δύο εξακολουθούσαν να αγνοούνται.

Μια συνδυασμένη ομάδα αστυνομίας και δυτών απάντησε σε ένα ατύχημα την Πέμπτη, 21 Ιουλίου, στο οποίο εμπλέκεται ένα φορτηγό μεταφοράς πάγου που έπεσε σε ποτάμι αφού παρασύρθηκε από μια ισχυρή παλίρροια στο Soi Suksawat στη Σρι Ράτσα.

Το σημείο του ατυχήματος ήταν ένας υπερχειλισμένος φράκτης, σύμφωνα με αναφορές. Ένα φορτηγό μεταφοράς πάγου βρέθηκε σχεδόν εντελώς βυθισμένο στο νερό. Οι αστυνομικοί βοήθησαν ένα θύμα ονόματι Somchai Namrat, ένας 47χρονος Ταϊλανδός οδηγός φορτηγού, ο οποίος είπε ότι κατάφερε να ξεφύγει από το φορτηγό αμέσως πριν βυθιστεί. Ωστόσο, οι δύο Βιρμανοί φίλοι του που ήταν μαζί του στο αυτοκίνητο παρασύρθηκαν από το ρεύμα και χάθηκαν.

Ο Somchai συνέχισε ότι προηγουμένως παρέδιδε πάγο στους πελάτες γύρω στις 4 το πρωί και έπρεπε να διασχίσει το φράγμα, αλλά το νερό ξεχείλισε εκείνη τη στιγμή και παρέσυρε το αυτοκίνητό του στο ποτάμι. Οι αξιωματικοί και οι δύτες εξακολουθούν να αναζητούν τα αγνοούμενα θύματα μέχρι την ώρα του Τύπου.

=-=-=-=-=-=-=-=–==-=-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.