Η αστυνομία επιθεωρεί χώρους νυχτερινής διασκέδασης κοντά στην αγορά θαλασσινών Talay Thong στη Σρι Ράτσα για να αποτρέψει την πορνεία

Σρι Ράτσα -

Η αστυνομία του Bowin επιθεώρησε χώρους νυχτερινής διασκέδασης κοντά στην αγορά θαλασσινών Talay Thong στη Σρι Ράτσα, αφού έλαβε πληροφορία από ενδιαφερόμενους πολίτες ότι ορισμένα άτομα πρόσφεραν κατάφωρα παράνομες σεξουαλικές υπηρεσίες.

Ένα στράτευμα επιβολής του νόμου με επικεφαλής τον Πολ. Ο συνταγματάρχης Ekkapop Inthawiwat από το αστυνομικό τμήμα Bowin ερεύνησε την αγορά θαλασσινών Talay Thong στην υποπεριφέρεια Bowin της Σρι Ράτσα την Τρίτη, 20 Ιουλίου, μετά από πολλές καταγγελίες από ενδιαφερόμενους πολίτες για μια ομάδα ατόμων που φέρεται να πρόσφεραν παράνομες σεξουαλικές υπηρεσίες στην περιοχή.

Σύμφωνα με αναφορές, η περιοχή γύρω από την αγορά Talay Thong ήταν μια κατοικημένη περιοχή με εκατοντάδες κατοίκους. Κάθε βράδυ, ένα φορτηγό που μετέφερε μια ομάδα ατόμων σταματούσε στη γειτονιά και άφηνε τα άτομα στο δρόμο να πουλήσουν δήθεν παράνομες σεξουαλικές υπηρεσίες σε περαστικούς. Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες είπαν ότι αυτοί οι άνθρωποι φαινομενικά λειτουργούσαν χωρίς φόβο για την επιβολή του νόμου και ευτελίζουν τη γειτονιά τους.

Ωστόσο, κανένα από τα άτομα δεν ήταν ορατός στις 9:35 χθες, όταν η αστυνομία έλεγξε την περιοχή, σύμφωνα με αναφορές. Στη συνέχεια, ο αξιωματικός Ekkapop τόνισε στους υπεύθυνους των χώρων νυχτερινής διασκέδασης, αντί αυτού, να απαγορεύσουν αυστηρά κάθε είδους ακατάλληλες ενέργειες όπως η πώληση σεξουαλικών υπηρεσιών, η πρόσβαση σε ανηλίκους, το κάπνισμα κάνναβης ή η οπλοφορία. Προέτρεψε επίσης τους πελάτες στους χώρους να τηρήσουν τους υπόλοιπους κανόνες Covid-19.

=-=-=-=-=-=-=-=–==-=-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.