Ένας άλλος έμπορος αυγών της Pattaya αναφέρει ότι έχουν κλαπεί δεκάδες αυγά, η αστυνομία πιστεύει ότι είναι κατά συρροή κλέφτης αυγών στην περιοχή

Μπανγκλαμούνγκ -

Ένας άλλος έμπορος αυγών της Pattaya είπε ότι ένας άνδρας που οδηγούσε ένα σκουριασμένο φορτηγό της έκλεψε δεκάδες από τα αυγά της. Ο ύποπτος μπορεί να είναι το ίδιο άτομο που διέπραξε στο παρελθόν παρόμοια κλοπή στην κοντινή περιοχή, σύμφωνα με αστυνομικούς της Banglamung.

Μια 57χρονη έμπορος αυγών Bang-on Prem-on επικοινώνησε με τους δημοσιογράφους του The Pattaya News την Τετάρτη, 20 Ιουλίου, για να αναφέρει το παράπονό της ότι ένας άνδρας που οδήγησε ένα σκουριασμένο φορτηγό έκλεψε δεκάδες αυγά από τον πάγκο της. Η υποπεριφέρεια Khao Mai Kaew του Banglamung πριν από μια εβδομάδα.

Ο Bang-on είπε στους δημοσιογράφους του The Pattaya News ότι ο ύποπτος ήταν περίπου 40-45 ετών, Ταϊλανδός, ντυμένος σαν απλός έμπορος και οδηγούσε ένα σκουριασμένο φορτηγό. Είπε ότι ο ύποπτος παρήγγειλε δεκάδες αυγά και προσπάθησε να την κρατήσει απασχολημένη ζητώντας της να γράψει έναν λογαριασμό ενώ εκείνος τσακωνόταν με το τηλέφωνό του.

Στη συνέχεια, ο ύποπτος είπε στον Bang-on ότι έπρεπε να πάει να πάρει κάποια μετρητά από το αυτοκίνητό του, αλλά ξαφνικά έφυγε με τα αυγά. Το θύμα κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, η οποία υπέθεσε ότι επρόκειτο ο ίδιος άνθρωπος που στο παρελθόν έκλεψε δεκάδες αυγά αξίας 8,600 μπατ από άλλο έμπορο αυγών στην υποπεριφέρεια Χουάι Γιάι στις 19 Ιουλίου.

Αρχικά, η αστυνομία είπε ότι θα εξετάσει το υλικό CCTV για να εντοπίσει το πού βρίσκεται ο ύποπτος και να τον παραπέμψει στη δικαιοσύνη για να σταματήσει αυτό το έγκλημα.

=-=-=-=-=-=-=-=–==-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.