Νυσταγμένος οδηγός φορτηγού τράκαρε στο Τσονμπούρι, τρεις σοβαρά τραυματίες

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Τσονμπούρι -

Ένας νυσταγμένος οδηγός φορτηγού τράκαρε και ανατράπηκε ενώ επέστρεφε στη γενέτειρά του, τραυματίζοντας σοβαρά τρία άτομα.

Η αστυνομία του Koh Chan απάντησε σε τροχαίο ατύχημα στην οδό 331 που εισερχόταν στο Sattahip στην υποπεριφέρεια Tha Bunmi την Τετάρτη, 20 Ιουλίου. Τρία άτομα, μεταξύ των οποίων μια γυναίκα, τραυματίστηκαν σοβαρά.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Στο σημείο του ατυχήματος βρέθηκε ανάποδα ένα μαύρο Mitsubishi Triton. Η αστυνομία βρήκε επίσης μια κατεδαφισμένη μπρούτζινη μηχανή Honda Wave που μετέφερε προηγουμένως το φορτηγό κοντά. Τρία θύματα, μεταξύ των οποίων δύο άνδρες και μία γυναίκα, τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Σύμφωνα με άλλους οδηγούς που παρακολούθησαν το περιστατικό, το φορτηγό ξαφνικά έχασε τον έλεγχο και ταλαντεύτηκε πριν προσκρούσει σε μια μεγάλη κολόνα πινακίδας και αναποδογύρισε.

Ο Thitifan Phiwathanon, ένας από τους διασώστες, υπέθεσε ότι ο οδηγός μπορεί να κοιμήθηκε και να συνετρίβη. Είπε επίσης ότι τα τρία θύματα πιθανότατα επέστρεφαν στη γενέτειρά τους με βάση τα αντικείμενα που μετέφεραν.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Η αστυνομία του Koh Chan αρχικά τράβηξε φωτογραφίες από τη σκηνή του ατυχήματος ως αποδεικτικό στοιχείο για να ασκήσει πιθανή νομική δίωξη εναντίον του οδηγού επειδή ένας στύλος σήμανσης, που ήταν κρατική περιουσία, υπέστη ζημιά.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.