Το διάσημο συγκρότημα σκληρής ροκ Guns N' Roses θα εμφανιστεί στην Μπανγκόκ τον Νοέμβριο

Ταϊλάνδη -

Το αμερικανικό συγκρότημα σκληρής ροκ «Guns N' Roses» έχει προγραμματιστεί να εμφανιστεί στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης στις 9 Νοεμβρίου.

Επίσημος λογαριασμός των Guns N' Roses ανακοίνωσε σήμερα, 20 Ιουλίου, ότι θα πραγματοποιήσουν μια συναυλία στο SCG Stadium της Μπανγκόκ στις 9 Νοεμβρίου 2022, στις 8:00.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την ερχόμενη Πέμπτη 28 Ιουλίου μέσω www.ticketmelon.com και η προπώληση θα ξεκινήσει μεταξύ 26 και 27. Οι τιμές είναι 7,000 και 5,500 για όρθιους, και 6,500, 6,000, 5,000 και 4,000 για καθήμενες.

Το διάσημο ροκ συγκρότημα είχε δώσει στο παρελθόν μια συναυλία στην Μπανγκόκ για πρώτη φορά το 2017, επίσης στο στάδιο SCG.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.