Σπάνια κατοικίδιο χελώνα που λήφθηκε από άγνωστο άνδρα στη Σρι Ράτσα

Σρι Ράτσα -

Μια γυναίκα παρακάλεσε έναν άγνωστο άνδρα που της πήρε τη σπάνια χελώνα της να την επιστρέψει και υποσχέθηκε να τον ανταμείψει.

Μια 49χρονη γυναίκα, η Soontree Thepsuthat, παραπονέθηκε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης για την χαμένη χελώνα της, την οποία πήρε ένας άγνωστος άνδρας με μοτοσικλέτα από την κατοικία της στην υποπεριφέρεια Surasak της Σρι Ράτσα την περασμένη Τετάρτη, 13 Ιουλίου.

Σύμφωνα με τη Soontree, το κατοικίδιό της ήταν μια σπάνια αφρικανική χελώνα που ζούσε στη στεριά. Γύρω στη 1:30 μ.μ., η χελώνα βγήκε με νύχια από την πύλη του σπιτιού της που την άφησε ανοιχτή κατά λάθος ενώ έκανε τις δουλειές της. Στη συνέχεια, σύμφωνα με πλάνα CCTV, ένας άγνωστος άνδρας μοτοσικλετιστής εντόπισε το ζώο, έσκυψε και το πήρε.

Η Soontree παρακάλεσε τον άνδρα να της επιστρέψει το κατοικίδιο ζώο της καθώς φοβόταν ότι ο άντρας μπορεί να το μπερδέψει με άγρια ​​χελώνα και να το ελευθερώσει σε ένα κανάλι, το οποίο θα σκότωνε το κατοικίδιό της επειδή δεν μπορούσε να ζήσει στο νερό και ήταν μια χελώνα της ερήμου. Υποσχέθηκε επίσης να μην κινηθεί νομικά και μάλιστα θα ανταμείψει τον άνδρα αν της έδινε πίσω το κατοικίδιο ζώο της.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.