Pattaya κρατώντας πινγκ πονγκ ITTF Thailand Para Open 2022 από 18-21 Ιουλίου

Πατάγια -

Η Pattaya City διοργανώνει έναν διαγωνισμό επιτραπέζιας αντισφαίρισης για αθλητές με ειδικές ανάγκες με το όνομα «ITTF Thailand Para Open 2022», ο οποίος θα κυμαίνεται από τις 18 έως τις 21 Ιουλίου στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Noong Nooch.

Αθλητές από 18 χώρες θα συμμετάσχουν σε αυτόν τον διαγωνισμό για να διεκδικήσουν τη θέση τους στους 17ους Παραολυμπιακούς Αγώνες, που θα διεξαχθούν στο Παρίσι στο τέλος του τρέχοντος έτους.

Η αντιδήμαρχος της Πατάγια, Krisana Boonsawad, η οποία ηγήθηκε της τελετής έναρξης τη Δευτέρα 18 Ιουλίου, δήλωσε ότι η είσοδος σε αυτόν τον διαγωνισμό είναι δωρεάν και ότι όλοι πρέπει να επισκεφθούν το Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Noong Nooch από τις 18 έως τις 21 Ιουλίου για να παρακολουθήσετε ένα άλλο σπουδαίο άθλημα στην Πατάγια.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.