Οι πρώτες 7,000 δόσεις αντισώματος μακράς δράσης αναμένεται να φτάσουν στην Ταϊλάνδη την επόμενη Δευτέρα, σύμφωνα με επίσημες αναφορές του Ελέγχου Νοσημάτων

Μπανγκόκ -

Οι πρώτες 7,000 δόσεις αντισωμάτων μακράς δράσης (LAAB) για την πρόληψη του σοβαρού κορονοϊού Covid-19 θα φτάσουν στην Ταϊλάνδη την επόμενη εβδομάδα, αποκάλυψε το Τμήμα Ελέγχου Νοσημάτων τη Δευτέρα 18 Ιουλίου.

Ο Δρ Opas Karnkawinpong, γενικός διευθυντής του Τμήματος Ελέγχου Νοσημάτων, είπε ότι η πρώτη παρτίδα του LAAB της AstraZeneca θα παρασχεθεί κυρίως στην ευάλωτη ομάδα, συμπεριλαμβανομένων ασθενών με χρόνια νεφρική νόσο, που υποβάλλονται σε αιμοκάθαρση, λαμβάνουν ανοσοκατασταλτικά και σε άτομα με όργανο μεταμοσχεύσεις.

Η πρώτη παρτίδα θα φτάσει την ερχόμενη Δευτέρα 25 Ιουλίου. Μια επιπλέον ποσότητα του αντισώματος θα φτάσει σταδιακά στη χώρα έως ότου φτάσει τις 257,500 συνολικά δόσεις, σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή.

Το Τμήμα ανέμενε ότι περίπου 200,000 ασθενείς στην ευάλωτη ομάδα θα εγγραφούν για τις ενέσεις. Μόλις γίνει η ένεση, το αντίσωμα θα ενεργοποιηθεί και θα διαρκέσει έως και έξι μήνες.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφή
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.