Thai Golf: PK Ξεπερνά τον Δαίμονα στο κεφάλι της για να κερδίσει τον τίτλο Maiden SAT-TWT Open στο Hua Hin

Η Patcharajutar Kongkraphan γιόρτασε το πρώτο της στέμμα στην Ταϊλάνδη WPGA Tour μετά από μια πειστική νίκη σε πεντάχρονο επί της Ornnicha Konsunthea στο Bt2.5 Million SAT-TWT Open Road To World Ranking κύκλωμα 4 στο Royal Hua Hin Golf Course στο Prachuab Khiri Khan την Παρασκευή. .

Ο πρώην παίκτης του LPGA, επίσης ο κορυφαίος στους γύρους 1 και 2, πυροβόλησε τρία πουλάκια και έναν αετό στην 11η τρύπα εναντίον δύο μπαμπούλων στην τρίτη και στη 10η τρύπα για να τερματίσει τον τελικό γύρο με 69 και 10 κάτω από το 206.

Η νίκη από σύρμα σε σύρμα χρησίμευσε επίσης ως καλός ψυχολογικός ενισχυτής για τον PK που χρειάστηκε να αντέξει τη δεύτερη θέση τρεις φορές σε μια άλλη περιοδεία εσωτερικού φέτος (στο Watermill Golf Club and Resort στο Nakhon Nayok, στο Narai Hill Golf Resort και Country Club στο Lopburi και στο Singha Park Khon Kaen Golf Club).

«Φοβήθηκα λίγο στην αρχή αφού τερμάτισα δευτεραθλητής σε τρία τουρνουά. Αλλά αν άφηνα αυτόν τον δαίμονα (της απώλειας τριών τελικών) στο μυαλό μου, δεν θα κέρδιζα ποτέ. Οπότε προσπάθησα να του δώσω μια μάχη εκεί έξω», είπε ο 30χρονος του οποίου ο προηγούμενος τίτλος σημειώθηκε στο Grand Prix Golf Club στο Kanchanaburi (πριν από 12 μήνες). Έχει κερδίσει συνολικά 12 επαγγελματικές εκδηλώσεις μέχρι σήμερα.

«Είμαι πραγματικά περήφανος για τον εαυτό μου που δεν τα παρατάω ποτέ. Όσο συνεχίζεις να παλεύεις, τελικά θα τα βγάλεις πέρα. Αν δεν συμβεί σήμερα, θα γίνει μια μέρα», πρόσθεσε ο Patcharajutar που κέρδισε το νικητή επιταγή Bt367,500.

 Το κενό μεταξύ των δύο μπροστινών δρομέων μειώθηκε σε μόνο δύο βολές όταν ο PK έπεσε στην 10η τρύπα, ενώ ο Ornnicha έπεσε στο ίχνος με 4-6. Αλλά ο τολμηρός ΡΚ προχώρησε με έναν αετό 15 ποδιών στην ακόλουθη τρύπα και δεν κοίταξε ποτέ πίσω.

«Από τότε ήμουν σίγουρος ότι θα νικούσα. Ελπίζω να συνεχίσω να παίζω σταθερά έτσι για το υπόλοιπο της σεζόν», είπε.

Η Ornnicha, 25 ετών από το Lopburi, με δύο πουλάκια και ένα μπαμπούλα, δεν μπόρεσε να φτάσει στη νυχτερινή ηγέτη καθώς συμβιβάστηκε με 71 και πέντε κάτω από το 211.

«Την ώθησα πραγματικά στη δοκιμή για να πέσει μόνο δύο χτυπήματα σε ένα σημείο. Αλλά ήταν πραγματικά στην κορυφή του παιχνιδιού της και δεν μου έδωσε καμία ευκαιρία», είπε η Ornnicha, της οποίας η δεύτερη θέση στο Royal Hua Hin Golf Course ταίριαξε επίσης με τον καλύτερο επαγγελματικό της τερματισμό μετά την ήττα ενός πλέι οφ σε μια περιοδεία LPGA της Ταϊβάν το 2019.

«Τουλάχιστον αποδείχτηκα ψυχικά σκληρός κάτω από μια τεταμένη κατάσταση. Αυτή είναι μια θετική πτυχή που αισθάνομαι καλά που το παιχνίδι μου φεύγω από αυτό το τουρνουά. Ελπίζω ότι η πρώτη μου νίκη θα έρθει μια μέρα», είπε ο Ornnicha που κέρδισε Bt223,440 ως δεύτερος.

Η Kultida Pramphun σημείωσε 70 και συνολικά ένα under-215 για να φτάσει στην τρίτη θέση μαζί με τον Unyamanee Wongaroon που τερμάτισε με 71.

Το επόμενο SAT-TWT Open, το πέμπτο σκέλος, θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 27 και 29 Ιουλίου στο Lake View Resort and Golf Club στο Prachuab Khiri Khan.

………………………………………….

Σχετικά με το Thai WPGA

Η Ένωση Επαγγελματιών Γκολφ Γυναικών της Ταϊλάνδης έχει ιδρυθεί με στόχο να υποστηρίξει και να προωθήσει τις δραστηριότητες γκολφ γυναικών της Ταϊλάνδης. Ο σύλλογος στοχεύει στη διοργάνωση τοπικών περιηγήσεων με πόντους παγκόσμιας κατάταξης στο εγγύς μέλλον, οι οποίες θα ανοίξουν το δρόμο για τους Ταϊλανδούς γκόλφερ στη διεθνή αρένα. Επιπλέον, οι αθλήτριες γκολφ της Ταϊλάνδης μπορούν να χρησιμοποιήσουν την περιοδεία για να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους ώστε να ανταποκρίνονται στο παγκόσμιο πρότυπο. Επιπλέον, παίκτες μεσαίου επιπέδου μπορούν να αποκτήσουν εμπειρία από εκδρομές Challenger που μπορούν να βοηθήσουν στην παραγωγή παικτών νέας γενιάς και ταυτόχρονα να αναπτύξουν το ανθρώπινο δυναμικό του γκολφ και τη συστηματική οργάνωση του γκολφ σε τοπικό επίπεδο.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/