Ο νεογέννητος γιγάντιος μυρμηγκοφάγος παρουσιάστηκε στον ανοιχτό ζωολογικό κήπο Khao Kheow στη Σρι Ράτσα

Σρι Ράτσα -

Ο Ανοιχτός Ζωολογικός Κήπος Khao Kheow καλωσόρισε πρόσφατα στην οικογένεια τον νεότερο υπό εξαφάνιση γιγάντιο μυρμηγκοφάγο του.

Ο διευθυντής του ανοιχτού ζωολογικού κήπου Khao Kheow Tewin Rattanawongsawat δήλωσε ότι ο ανοιχτός ζωολογικός κήπος Khao Kheow μόλις έκανε ένα πάρτι για να γιορτάσει τη γέννηση ενός γιγάντιου μυρμηγκοφάγου, του μεγαλύτερου από τα τέσσερα είδη μυρμηγκοφάγων που κινδυνεύουν αυτή τη στιγμή με εξαφάνιση.

Το μωρό μυρμηγκοφάγος γεννήθηκε την 1η Ιουνίου 2022, από μια μητέρα που ονομάζεται «Σιγκαπούρη» και έναν πατέρα που ονομάζεται «Σαν Ντιέγκο». Σύμφωνα με τον Tewin, ακόμη δεν έχει καταφέρει να προσδιορίσει το φύλο του μυρμηγκοφάγου επειδή είναι πάντα κολλημένος στη μητέρα του.

«Το μωρό μυρμηγκοφάγος πάντα κολλάει στην πλάτη της μητέρας του, έτσι δεν μπορούσαμε να ξεχωρίσουμε το φύλο του», δήλωσε ο Tewin. «Αλλά μετά από οκτώ μήνες, θα κατέβει και θα περπατήσει μόνο του».

Ο μυρμηγκοφάγος είναι ενός μηνός και δεκατριών ημερών και είναι καλά στην υγεία του. Είναι επίσης το έκτο μέλος της οικογένειας των γιγάντιων μυρμηγκοφάγων στον ανοιχτό ζωολογικό κήπο Khao Kheow. Ο διευθυντής του ζωολογικού κήπου κάλεσε τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται να έχουν μια στενή αλληλεπίδραση με αυτό το μωρό μυρμηγκοφάγο να επισκεφθούν το τμήμα Wildlife Wonderland του Khao Kheow Open Zoo κατά τη διάρκεια αυτού του πενθήμερου Σαββατοκύριακου.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.