Ο Πρωθυπουργός δίνει σύνθημα «Χωρίς αλκοόλ, χωρίς ασθένεια, χωρίς Covid-19» για την προώθηση της Εθνικής Ημέρας Χωρίς Αλκοόλ

Εθνική -

Ο πρωθυπουργός Prayut Chan-O'Cha έθεσε το σύνθημα για την προώθηση της Εθνικής Ημέρας Χωρίς Αλκοόλ, που σηματοδότησε την έναρξη της Ημέρας της Βουδιστικής Σαρακοστής, σήμερα, 14 Ιουλίου.

Το σύνθημα, χονδρικά μεταφρασμένο, είναι «Χωρίς αλκοόλ, χωρίς ασθένεια, χωρίς Covid-19», αποκάλυψε σήμερα το πρωί η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Traisulee Traisoranakul.

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση ενθάρρυνε επίσης το κοινό να απέχει από το ποτό κατά τη διάρκεια της τρίμηνης Βουδιστικής Σαρακοστής, η οποία θα ξεκινήσει από τις 14 Ιουλίου και μετά.

«Θα υπήρχαν προγράμματα εκστρατείας και δραστηριότητες από την κυβέρνηση και τις σχετικές υπηρεσίες καθ' όλη τη διάρκεια της Βουδιστικής Σαρακοστής, με στόχο το κοινό να μειώσει την κατανάλωση αλκοόλ. Επιπλέον, η Επιτροπή του Συμβουλίου Ελέγχου του Αλκοόλ προετοιμάζει σχέδια δράσης και το προσχέδιο νόμου για το αλκοόλ για να το προτείνει στο Υπουργικό Συμβούλιο», πρόσθεσε ο Τραϊσουλί.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφή
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.