Ο Κυβερνήτης της Μπανγκόκ προσκαλεί το κοινό να απολαύσει «Μουσικές εκδηλώσεις» κατά τη διάρκεια αυτής της μεγάλης αργίας μέχρι την Κυριακή

Μπανγκόκ -

Ο κυβερνήτης της Μπανγκόκ Chadchart Sittipunt προσκαλεί το κοινό να απολαύσει 12 μουσικές εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια αυτής της μεγάλης αργίας, από την Πέμπτη έως την Κυριακή 17 Ιουλίου.

Οι δωρεάν μουσικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Khlong Toei Youth Center, στο Wachirabenchathat Park (Rot Fai Park), στο Benchasiri Park, στην Πλατεία Siam, στη Hua Lampong και στο Bangkok Yai Garden – από τις 4:00 μ.μ. και 5:00. καθημερινά μέχρι αυτή την Κυριακή.

Οι περισσότεροι ερμηνευτές είναι μαθητές πανεπιστημίου και γυμνασίου, μέλη του Μουσικού Τμήματος της Μπανγκόκ και διάσημοι καλλιτέχνες. Θα πραγματοποιηθεί επίσης μια μίνι συναυλία πριν από την προβολή υπαίθριου φεστιβάλ κινηματογράφου για όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην κινηματογραφική βραδιά.

Ο κυβερνήτης έγραψε: «Οι διοργανωτές ελπίζουν ότι οι εκδηλώσεις θα κάνουν τους ανθρώπους στην κοινότητα γύρω από την Μπανγκόκ να έρθουν να χαλαρώσουν και να διασκεδάσουν αυτό το Σαββατοκύριακο. Ας το απολαύσουμε στην πιο κοντινή σας εκδήλωση.”

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.