Δεν φτάνουν πολλοί τουρίστες στην προβλήτα Μπαλί Χάι την πρώτη ημέρα του πενθήμερου Σαββατοκύριακου, λόγω κακοκαιρίας

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

Πατάγια -

Τοπικοί αξιωματούχοι κατηγόρησαν την κακοκαιρία αφού ο αριθμός των τουριστών που έφτασαν στην προβλήτα Bali Hai για να ταξιδέψουν στο Koh Larn δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες τους.

Οι δημοσιογράφοι της Pattaya News ανέφεραν την Τετάρτη, 13 Ιουλίου, από την προβλήτα Μπαλί Χάι ότι ο αριθμός των τουριστών ήταν ασυνήθιστα χαμηλός, δεδομένου ότι σήμερα ήταν η πρώτη ημέρα του πενθήμερου Σαββατοκύριακου από τις 13 έως τις 17 Ιουλίου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

Σύμφωνα με το Υπουργείο Ναυτιλίας της Pattaya, μόνο 2,503 τουρίστες, κυρίως Ταϊλανδοί, Ινδοί, Κορεάτες και Βιετναμέζοι, ήρθαν στην προβλήτα του Μπαλί Χάι μεταξύ 6 π.μ. έως 12 μ.μ. για να επιβιβαστούν σε ένα φέρι για το Κο Λαρν, το οποίο ήταν συνήθως ένας πολύ δημοφιλής προορισμός κατά τη διάρκεια της μεγάλης περιόδου. σαββατοκύριακο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

Οι υπεύθυνοι στην προβλήτα φέρεται να απέδωσαν την έλλειψη τουριστών στην κακοκαιρία καθώς στην Πατάγια έβρεχε συχνά τις τελευταίες ημέρες και η θάλασσα ήταν σχετικά κυματώδης. Ωστόσο, οι αξιωματούχοι είπαν στους δημοσιογράφους του The Pattaya News ότι εξακολουθούσαν να ελπίζουν ότι περισσότεροι τουρίστες θα έρθουν κατά τη διάρκεια του υπόλοιπου Σαββατοκύριακου ως συνήθως.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.