Γνωρίζετε τον ιδιοκτήτη αυτού του ροτβάιλερ στην Πατάγια;

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

  Ξέρετε αυτό το ροτβάιλερ, ο κτηνίατρος που ονομάζεται «Bronko» είναι περίπου 5 ετών και έχει ένα εξόγκωμα στο ισχίο του και δεν έχει ουρά. Είναι ένας μακρυμάλλης ροτβάιλερ με μακριά μύτη και κανονικά σημάδια ροτβάιλερ. Δεν είναι επιθετικός απέναντι σε ανθρώπους και άλλα σκυλιά. 

 

Στις 5 Ιουλίου 2022 κάποιοι ντόπιοι στο Sukhumvit 64 Pattaya Ταϊλάνδη, κάλεσαν το Δημαρχείο της Pattaya και είπαν ότι υπήρχε ένα Rottweiler στην περιοχή που περπατούσε μόνος του και φαινόταν χαμένος.

Η ομάδα κτηνιάτρων του Δημαρχείου αποφάσισε να μεταφέρει τον σκύλο στο καταφύγιο σκύλων Pattaya στο Amphur Pong, καθώς κανείς στην περιοχή δεν γνώριζε ποιος ήταν ο ιδιοκτήτης. 

 

Όλες οι προσπάθειες από Pattaya Animal Coalition και άλλοι εθελοντές για να βρουν τον ιδιοκτήτη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν οδήγησαν τους ιδιοκτήτες να προχωρήσουν και να διεκδικήσουν το Rottweiler. Κανείς δεν τηλεφώνησε στην Pattaya City και είπε ότι τους λείπει ένα Rottweiler, μπορεί να πεταχτεί ή να εγκαταλειφθεί. 

 

Στο 10 τον Ιούλιο Ίδρυμα Inez πήγε να διερευνήσει την ιστορία και να ελέγξει τον φτωχό σκύλο στο καταφύγιο σκύλων Pattaya. Βρήκαν τον σκύλο σε φρικτή κατάσταση πιθανότατα από τσιμπούρια και μόλυνση στο αίμα, δεν μπορούσε πια να περπατήσει. Το Ίδρυμα Inez ζήτησε άδεια από την πόλη Pattaya να πάρει το σκυλί για να του δώσει βοήθεια κτηνιάτρου και η πόλη Pattaya συμφώνησε. Οι εθελοντές του Ιδρύματος Inez έσπευσαν τον σκύλο στην κτηνιατρική κλινική του Animal Army Foundation και αποφάσισαν να φροντίσουν τον σκύλο προς το παρόν.  

Ο Bronko θα παραμείνει στην κλινική του Animal Army Foundation μέχρι να νιώσει καλύτερα. Μπορείτε να βοηθήσετε το Animal Army με το κόστος κτηνιάτρου για τον Bronko κάνοντας δωρεά. 

Εάν έχετε οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το ποιος είναι ο ιδιοκτήτης αυτού του Rottweiler ή εάν γνωρίζετε πού μπορεί να ανήκει, μπορείτε να επικοινωνήσετε Στρατός των Ζώων. Εάν κανένας ιδιοκτήτης δεν προχωρήσει μέσα σε ένα μήνα, η Pattaya City θα αφήσει κάποιον να τον υιοθετήσει. 

 

Επικοινωνία

 

https://www.facebook.com/AnimalArmyTH/

 

https://www.facebook.com/Inezfoundation

 

Δωρεές

 

ΤΡΑΠΕΖΑ

Ίδρυμα Στρατού Ζώων

Τράπεζα Kasikorn

ACC: 081-8-61790-9

SWIFT: KASITHBK

PromptPay: 0993000450078

-=-=-=-=-=-=-=

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου που δημοσιεύεται με πλήρη άδεια και εξουσιοδότηση από τον/τους οργανισμούς (Ίδρυμα Inez Εθελοντής του Δημαρχείου της Πατάγια) αναφέρονται στο υλικό PR και στα μέσα TPN. Οι δηλώσεις, οι σκέψεις και οι απόψεις του οργανισμού που εμπλέκονται στο δελτίο τύπου είναι εξ ολοκλήρου δικές τους και ενδέχεται να μην αντιπροσωπεύουν απαραίτητα εκείνες του TPN media και του προσωπικού του.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/