ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Βρέθηκε το πτώμα Γάλλου τουρίστα μετά από πνιγμό κοντά στην παραλία Lonely του Koh Chang

ΦΩΤΟ: MGRONLINE

Koh Chang, Trat -

Το πτώμα ενός Γάλλου τουρίστα βρέθηκε σήμερα το πρωί, 11 Ιουλίου, αφού πνίγηκε και χάθηκε για μια μέρα κοντά στη Μοναχική Παραλία του Κο Τσανγκ στην επαρχία Τρατ.

Πρώτον, η προηγούμενη ιστορία μας:

Μια Ισπανίδα τουρίστρια πνίγηκε ενώ ο Γάλλος άνδρας σύντροφός της χάθηκε αφού και οι δύο φέρεται να κολυμπούσαν στη φουρτουνιασμένη θάλασσα στη Μοναχική Παραλία του Κο Τσανγκ στην επαρχία Τρατ στις 10 Ιουλίου.

Τώρα για την ενημέρωση μας:

Ο Αρχηγός της Περιφέρειας Koh Chang, κ. Sirisak Phadungchok, αποκάλυψε ότι αυτός και άλλοι είκοσι διασώστες ξεκίνησαν εκ νέου τις έρευνες για τον κ. Ramkurrun (αποκαλύφθηκε το επώνυμο), ένας 22χρονος Γάλλος τουρίστας που χάθηκε αφού κολύμπησε σε μια φουρτουνιασμένη θάλασσα με μια άλλη Ισπανίδα τουρίστα κα. Κανέλλας, η σορός του οποίου ανακαλύφθηκε ήδη χθες, 10 Ιουλίου.

ΦΩΤΟ: MGRONLINE

Η έρευνα ξεκίνησε στις 7:30 π.μ. και διήρκεσε για δύο ώρες πριν βρεθεί το σώμα του δεύτερου θύματος περίπου 40 μέτρα από την παραλία Lonely, είπε ο Sirisak.

Ο Περιφερειάρχης εξέφρασε επίσης τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες και των δύο θυμάτων και προειδοποίησε τους άλλους τουρίστες να προσέξουν τις κόκκινες σημαίες, οι οποίες έδειχναν ότι η περιοχή δεν ήταν κατάλληλη για κολύμπι λόγω της καταιγίδας.

«Η θάλασσα στο Koh Chang είναι πολύ φουρτουνιασμένη αυτή την εποχή του χρόνου, γι' αυτό προειδοποιώ τους τουρίστες να υπακούουν αυστηρά στην κόκκινη σημαία και να μην πηγαίνουν να κολυμπήσουν στη θάλασσα», δήλωσε ο αρχηγός της περιφέρειας Sirisak.

ΦΩΤΟ: MGRONLINE

Συνέχισε ότι είχε ήδη δώσει οδηγίες στους αρμόδιους αξιωματούχους να επικοινωνήσουν με την ισπανική και τη γαλλική πρεσβεία προκειμένου να ενημερώσουν τις οικογένειες των θυμάτων για αυτήν την ανείπωτη τραγωδία.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.