Το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας της Ταϊλάνδης ενθαρρύνει το κοινό να κάνει αναμνηστικό εμβολιασμό πριν ταξιδέψει κατά τη διάρκεια μεγάλων διακοπών αυτή την εβδομάδα

Εθνική -

Το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας της Ταϊλάνδης ενθαρρύνει το κοινό να λάβει έναν αναμνηστικό εμβολιασμό πριν ταξιδέψει κατά τη διάρκεια των μεγάλων διακοπών αυτή την εβδομάδα.

Ο υπουργός Anutin Charnvirakul είπε ότι κατά τη διάρκεια αυτής της μεγάλης αργίας, από την Τετάρτη 13 έως την Κυριακή 17, ενδέχεται να υπάρχει αυξημένος κίνδυνος μολύνσεων από Covid-19 σε πολλές περιοχές, επομένως, το υπουργείο θα ήθελε να ενθαρρύνει το κοινό να εμβολιαστεί σε κέντρα εμβολιασμού, Επαρχιακά Γραφεία Υγείας και δημόσια νοσοκομεία σε όλη τη χώρα πριν ταξιδέψει.

Ο Anutin επανέλαβε επίσης ότι η λήψη τουλάχιστον τριών δόσεων ή περισσότερων θα μείωνε τα σοβαρά συμπτώματα και την πιθανότητα θανάτου όταν μολυνθεί, ειδικά μεταξύ των ηλικιωμένων και των ατόμων με προβλήματα υγείας.

Καθώς η χώρα έχει ήδη ανοίξει ξανά, εάν οι άνθρωποι εξακολουθούν να είναι υπεύθυνοι και φορούν μάσκα όταν ταξιδεύουν, τότε δεν θα πρέπει να υπάρχουν προβλήματα που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τη δημόσια υγεία στο σύνολό της, πρόσθεσε ο Anutin.

ΦΩΤΟ: INN News

Τόνισε: «Μολύνσεις..αν υπάρξει πάρτι, επαναλειτουργία παμπ και μπαρ, συγκεντρώσεις μεγάλης παρέας, μουσικά φεστιβάλ, ή υπαίθριους κινηματογράφους με προληπτικά μέτρα, τότε η κατάσταση μπορεί να ελεγχθεί. Δίνουμε έμφαση σε περιπτώσεις με σοβαρά συμπτώματα γιατί είναι πολύ σημαντικό».

«Κατά τη διάρκεια αυτών των διακοπών, οι άνθρωποι θα πρέπει να συνεχίσουν να αυστηροποιούν τις διαδικασίες αυτοπροστασίας για να μειώσουν τον κίνδυνο μόλυνσης τηρώντας την κοινωνική τους απόσταση, πλένοντας τακτικά τα χέρια τους και φορώντας μάσκες ανά πάσα στιγμή όταν βρίσκονται σε δημόσιους χώρους και σε εξωτερικούς χώρους. Εάν διατρέχετε κίνδυνο ή έχετε οποιαδήποτε ύποπτα συμπτώματα, συνιστάται η αυτοχορήγηση με ATK. Επιπλέον, οι άνθρωποι ενθαρρύνονται να εμβολιαστούν και να λάβουν αναμνηστικά εμβόλια για να αυξήσουν την ανοσία». κατέληξε ο Ανούτιν.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.