Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και ένας τραυματίστηκε σοβαρά σε μεγάλο δυστύχημα τα ξημερώματα στη Σρι Ράτσα

Σρι Ράτσα, Τσονμπούρι –

Ένας εργάτης στο εργοστάσιο σκοτώθηκε ακαριαία και ένας τραυματίστηκε σοβαρά σήμερα το πρωί, 10 Ιουλίου, όταν το αυτοκίνητό τους προσέκρουσε σε οδόφραγμα και στο μονοπάτι, προκαλώντας την κατάρρευση ηλεκτρικού στύλου πάνω στο όχημα, ενώ οδηγούσαν στο σπίτι στην περιοχή Σρι Ράτσα.

Η αστυνομία της Σρι Ράτσα και οι εθελοντές διάσωσης έφτασαν στο δρόμο κοντά σε έναν αυτοκινητόδρομο της υποπεριφέρειας Bang Phra γύρω στις 8:30 π.μ. την Κυριακή αφού ειδοποιήθηκε για το θανατηφόρο δυστύχημα. Εκεί, ένα κατεστραμμένο μαύρο σεντάν με πινακίδα κυκλοφορίας της Μπανγκόκ βρέθηκε με έναν ηλεκτρικό στύλο που κατέρρευσε κοντά, σπασμένο στη μέση.

Ο οδηγός Somsak Puchanha, 31 ετών, βρέθηκε νεκρός κοντά στον ηλεκτρικό στύλο στο δρόμο. Ο επιβάτης Chaiwat Niamhom, 23 ετών, βρέθηκε έχοντας τις αισθήσεις του αλλά τραυματίστηκε σοβαρά στο δεξί του πόδι από κολλημένο στο αυτοκίνητο. Σώθηκε από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου πριν μεταφερθεί αμέσως στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τον Chaiwat, αυτός και ο φίλος του ταξίδεψαν από τη Sriracha για να δουν μια συναυλία του Mor Lam στην περιοχή Chonburi. Και οι δύο ήπιαν πολύ αλκοόλ και ήταν μεθυσμένοι, έτσι αποφάσισαν να μείνουν ένα βράδυ και να επιστρέψουν στη Σριράτσα το πρωί.

Ο τραυματίας δήλωσε ότι κοιμόταν στο αυτοκίνητο όλη την ώρα και ξύπνησε σοκαριστικά όταν συνέβη το ατύχημα, μόνο για να διαπιστώσει ότι το μισό σώμα του είχε κολλήσει μέσα στο κατεστραμμένο αυτοκίνητο.

Περίπου 200 μέτρα μακριά, ανακαλύφθηκε ένα φορτηγό με ζημιές στο παρμπρίζ του μετά από χτύπημα από εφεδρικό ελαστικό του τρακαρισμένου οχήματος. Ο οδηγός του φορτηγού δεν τραυματίστηκε.

Η αστυνομία θα συνεχίσει την έρευνα και θα συλλέξει περισσότερα στοιχεία, ενώ η σορός του νεκρού θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο Laem Chabang για νεκροψία.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.