Το Asia International Guitar Festival & Competition 2022 έρχεται αργότερα αυτόν τον μήνα!

The Asia International Guitar Festival & Competition 2022 29 έως 31 Ιουλίου 2022 | 22η έκδοση at Thailand Guitar Society, TGS Recital Hall, Sukhumvit Soi 60, Μπανγκόκ.

ΜΠΑΝΓΚΟΚ, Ταϊλάνδη (Ιούλιος 2022) — Η Εταιρεία Κιθάρας της Ταϊλάνδης σε συνεργασία με τη Savarez Strings και το Μουσικό Κολλέγιο Silpakorn είναι για άλλη μια φορά περήφανη που παρουσιάζει την καλύτερη συναρμολόγηση της Νοτιοανατολικής Ασίας από διεθνείς κιθαρίστες, κατασκευαστές και ενθουσιώδεις. Τώρα στην 22η λαμπρή χρονιά του, το Asia International Guitar Festival & Competition είναι η μεγαλύτερη και πιο ζωντανή εκδήλωση για τους λάτρεις της κλασικής κιθάρας και τους λάτρεις της μουσικής στην περιοχή. Η φετινή ατζέντα περιλαμβάνει master classes, εκθέσεις κιθάρας, διαγωνισμούς και συναυλίες από καταξιωμένους μουσικούς παγκόσμιας κλάσης από όλο τον κόσμο. Χορηγός αυτής της εκδήλωσης είναι οι Savarez strings, Knobloch, Ayadaguitars, Kohnomusic, Guitar Paradiso και Visesnut Guitar case.


Ένα ποικίλο πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις ημέρες δραστηριοτήτων, κάθε μέρα με αποκορύφωμα μια συναυλία από έναν ή περισσότερους διάσημους μαέστρους κιθάρας.
Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει επίσης έναν διαγωνισμό κιθάρας ανοιχτό σε όλους, με τον νικητή να λαμβάνει δωρεάν μια κιθάρα, θήκη, σετ χορδών, πιστοποιητικό και δικαιώματα ερμηνείας σε τέσσερις σημαντικές εκδηλώσεις.
Η πλήρης λίστα των διεθνώς αναγνωρισμένων καλεσμένων περιλαμβάνει Monching Carpio (Φιλιππίνες), Sung Ho Chang (Νότια Κορέα), Leon Koudelak (Τσεχία), Worrapat Yansupap (Ταϊλάνδη), Baek-Young Kim (Νότια Κορέα) Dr Ek-karach Charoennit (Ταϊλάνδη), Pongpat Pongpradit (Ταϊλάνδη), Woratep Rattana-umpawan (Ταϊλάνδη), Nalin Komentrakarn (Ταϊλάνδη), Apichai Chantanakajornfung (Ταϊλάνδη), Sakol Siripipatanakul (Ταϊλάνδη) και το Κουαρτέτο Κιθάρας Siam (Ταϊλάνδη).


Όλες οι συναυλίες πραγματοποιούνται στο TGS Recital Hall, Sukhumvit soi 60
Τα εισιτήρια της βραδινής συναυλίας είναι 300 Bht για ενήλικες και 200 ​​Bht για φοιτητές (με έγκυρη ταυτότητα), οι παρατηρητές master classes και διαγωνισμών πληρώνουν 100 Bht.
Για περισσότερες πληροφορίες στο https://aigf.weebly.com/ και https://thailandguitarsociety.weebly.com/

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/