Βρέθηκε 77χρονος Αυστραλός αφού εξαφανίστηκε ενώ έκανε πεζοπορία στο Koh Larn

ΦΩΤΟ: TOPNEWS อนันต์ กิ่งสร / ทิวากร กฤษมณี

Koh Larn, Πατάγια -

  Ένας 77χρονος Αυστραλός βρέθηκε τελικά αφού εξαφανίστηκε ενώ έκανε πεζοπορία στο Koh Larn με ελαφρά τραύματα και εξάντληση από τη δοκιμασία του. Σύμφωνα με πληροφορίες, σχεδόν 100 άτομα συμμετείχαν στην αναζήτησή του.

Οι διασώστες του Baan Koh Larn έλαβαν αναφορά από τον Αστυνομικό Σταθμό της Pattaya ότι ένας 77χρονος Αυστραλός τουρίστας, το όνομα του οποίου αποκαλύφθηκε, παρέσυρε χθες, 3 Ιουλίου, κοντά στην παραλία Samae στο Koh Larn. Ο άνδρας φέρεται να εξαφανίστηκε από την ομάδα πεζοπορίας του που αποτελούνταν από 20 άτομα.

ΦΩΤΟ: TOPNEWS อนันต์ กิ่งสร / ทิวากร กฤษมณี

Σύμφωνα με αναφορές, σχεδόν 100 διασώστες του Baan Koh Larn και ντόπιοι έλεγξαν τις περιοχές για τον αγνοούμενο και τελικά τον βρήκαν να κάθεται βαθιά στο δάσος μετά από τρεις ώρες. Ο 77χρονος άνδρας φέρεται να εμφανιζόταν κουρασμένος, διψασμένος και ταλαιπωρημένος από πολλές γρατζουνιές στα πόδια του. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Baan Koh Larn για ιατρική περίθαλψη.

ΦΩΤΟ: 77KAODED

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας ήταν μέλος μιας ομάδας 20 πεζοπόρους. Αφού τελείωσε ένα μονοπάτι στο Koh Larn, η εταιρεία του επιβιβάστηκε σε ένα φέρι για επιστροφή στην Pattaya χωρίς ενδελεχή έλεγχο και κατάλαβε την εξαφάνισή του μόνο όταν έφτασαν στην Pattaya. Στη συνέχεια επικοινώνησαν με την αστυνομία της Pattaya για να συντονιστούν με τους διασώστες του Koh Larn για να τον αναζητήσουν. Δεν είναι σαφές πώς ο άνδρας χωρίστηκε αρχικά από την ομάδα.

Ο Αυστραλός τουρίστας φέρεται να ανάρρωνε γρήγορα στο νοσοκομείο από την ώρα του Τύπου.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.