Η ισλαμική κοινότητα της Πατάγια συγκεντρώνεται για να συγκεντρώσει κεφάλαια για φιλανθρωπικούς σκοπούς

Πατάγια -

Η ισλαμική κοινότητα της Πατάγια συγκεντρώθηκε πρόσφατα στο τζαμί Sak Muhammad Ali για να συγκεντρώσει κεφάλαια για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Επικεφαλής της συνέλευσης ήταν ο ιμάμης Χατζί Μοχάμεντ Σουλεϊμάν και πραγματοποιήθηκε το βράδυ της 2ας Ιουλίου. Διεξαγόταν κάθε χρόνο ως ευκαιρία για τους μουσουλμάνους που κατοικούν στην Πατάγια να έρθουν να κοινωνικοποιηθούν, να συνεισφέρουν σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη και να συγκεντρώσουν χρηματοδότηση για δημόσια οφέλη.

Η εκδήλωση ήταν διαφορετική σε καλεσμένους διαφορετικών θρησκειών, συμπεριλαμβανομένου του δημάρχου της Pattaya, Poramese Ngampiches, και του αρχηγού της περιφέρειας Nongprue, Winai Inthaphithak, και έτσι θεωρήθηκε επιτυχημένη η εναρμόνιση των δύο κοινοτήτων.

Σε μια σημαντική δωρεά, ο Haji Muhammad Ali Khan Pathan δώρισε 25,000 μπατ στο τζαμί για να τα δώσει στην κοινωνία.

Η Ισλαμική Κοινότητα της Πατάγια υποσχέθηκε να συνεχίσει να υποστηρίζει όσους έχουν ανάγκη σε όλη την περιοχή.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.