Πολυτελές ξενοδοχείο στο Τρατ διευκρίνισε το περιστατικό πυρκαγιάς, διαψεύδοντας ορισμένους ισχυρισμούς μέσων ενημέρωσης και τονίζοντας ότι οι διευθυντές τους συνεργάζονται με τις αρχές της Ταϊλάνδης

Trat -

Ένα πολυτελές ξενοδοχείο στο Trat, το Soneva Kiri Resort & Residences, χθες, 1 Ιουλίου, κυκλοφόρησε μια δήλωση ως απάντηση στην αστυνομική έρευνα και τις κατηγορίες εναντίον δύο Βρετανών διευθυντών και ενός Ταϊλανδού διευθυντή σχετικά με ένα περιστατικό πυρκαγιάς σε βίλα στις 6 Μαρτίου, όπως αναφέρουν οι τοπικοί μέσα ενημέρωσης.

Η ανακοίνωση ανέφερε ότι ένα περιστατικό πυρκαγιάς τον Μάρτιο ξέσπασε στη βίλα τους με αριθμό 63, μια βίλα έξι υπνοδωματίων, στην οποία βρίσκονταν τότε επισκέπτες. Το προσωπικό του θερέτρου και τοπικοί αξιωματούχοι έσπευσαν στο σημείο και έσβησαν τη φωτιά. Η ζημιά αναφέρθηκε μόνο στη βίλα, χωρίς να εξαπλωθεί σε όλο το θέρετρο.

Η Soneva Kiri εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για το συμβάν και τόνισε ότι η ασφαλιστική εταιρεία βρίσκεται σε διαδικασία εκτίμησης ζημιών και ευθυνών. Το ξενοδοχείο έχει επίσης στενή και συνεχή επικοινωνία με τους επισκέπτες και γίνονται αποζημιώσεις.

Το ξενοδοχείο δήλωσε επίσης ότι ορισμένες πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης ήταν ανακριβείς σύμφωνα με τους ίδιους και θα ήθελε να διευκρινίσει τα γεγονότα μέσω της ανακοίνωσης. Η δήλωση αναφέρει κυρίως τέσσερα σημεία μεταξύ των οποίων:

  1. Η αστυνομία δεν κατέθεσε καταγγελίες σε βάρος των αλλοδαπών διευθυντών της, ούτε κλήθηκαν για ανάκριση.
  2. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η Soneva Kiri συνεργαζόταν πάντα πλήρως με τις αρχές. Οι δύο αλλοδαποί σκηνοθέτες δεν έφυγαν από τη χώρα για να γλιτώσουν τις δικαστικές διαδικασίες, όπως αναφέρουν ορισμένα μέσα ενημέρωσης, καθώς δεν ήταν καν παρόντες. Δεν εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης ούτε κατηγορήθηκαν οι διευθυντές για αδικήματα. Επιπλέον, δεν είναι κάτοικοι Ταϊλάνδης και δεν βρίσκονταν στη χώρα τη στιγμή του συμβάντος.
  3. Ορισμένοι ισχυρισμοί που έχουν αναφερθεί σε ορισμένα μέσα ενημέρωσης είναι ανακριβείς.
  4. Σύμφωνα με το συμβόλαιο της ασφαλιστικής εταιρείας, οποιαδήποτε αποζημίωση δεν μπορεί να καταβληθεί παρά μόνο μετά την ολοκλήρωση της έρευνας.

Το προηγούμενο άρθρο μας για αυτήν την κατάσταση, με δηλώσεις από τα σχετικά μέσα Ταϊλάνδης, είναι εδώ.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

 

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.