Άνδρας με προβλήματα ψυχικής υγείας απειλεί να πηδήξει από τη στέγη του σχολείου στο Chonburi

Ban Bueng, Chonburi -

Ένας άνδρας με προβλήματα ψυχικής υγείας απείλησε να πηδήξει από τη στέγη του σχολείου στο Τσονμπούρι χθες, 29 Ιουνίου, αλλά βοήθησε η αστυνομία του Ban Bueng χωρίς να τραυματιστεί.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο σχολείο Banbung Manoon Wittayakarn στην υποπεριφέρεια Nong Irun του Ban Bueng, Chonburi. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ένας Ταϊλανδός (το όνομα δεν αναφέρεται) με στρατιωτικό βαθμό Λοχία Ταγματάρχη ανέβηκε κρυφά στην κορυφή ενός σχολικού κτιρίου και απείλησε να πηδήξει. Ο άνδρας φέρεται να απαίτησε να μιλήσει με τον διοικητή του και την κοπέλα του που ισχυρίστηκε ότι ήταν δασκάλα σε αυτό το σχολείο.

Αργότερα, η μητέρα του άνδρα Chitralada (το επίθετο δεν αναφέρεται) έφτασε στο σχολείο για να τον πείσει να κατέβει αλλά δεν τα κατάφερε. Στη συνέχεια, εμφανίστηκε η κοπέλα του (το όνομα δεν αναφέρεται) και προσπάθησε να τον υποτάξει να κατέβει στην ταράτσα, αλλά δεν τα κατάφερε.

Τελικά, ένας ειδικός στις διαπραγματεύσεις στο αστυνομικό τμήμα Ban Bueng έφτασε και κατάφερε να ηρεμήσει τον άνδρα δίνοντάς του δύο μπουκάλια Soju (κορεάτικο ποτό) όπως του ζητήθηκε πριν τον βοηθήσει να κατέβει από την οροφή χωρίς τραυματισμούς.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η μητέρα του άνδρα ισχυρίστηκε ότι ο γιος της ήταν ψυχικά άρρωστος και μάλωνε με την κοπέλα του στο σχολείο, κάτι που πιθανότατα τον οδήγησε να ανέβει στην ταράτσα και απείλησε να του αφαιρέσει τη ζωή. Η αστυνομία του Ban Bueng είπε ότι ο άνδρας επέστρεψε στο σπίτι με τη μητέρα του χωρίς τραυματισμούς.

Ο στρατός της Ταϊλάνδης δεν απάντησε αμέσως στο περιστατικό.

Εάν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε αισθάνεται θλίψη, κατάθλιψη, μοναξιά, ή απλά χρειάζεσαι κάποιον να μιλήσει στο The Pattaya News προτείνει τους Σαμαρείτες της Ταϊλάνδης εδώ.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.