Ένα χρυσό περιδέραιο άλλου Ινδού τουρίστα αξίας πάνω από 100,000 μπατ φέρεται να έκλεψαν διεμφυλικά άτομα στην Pattaya Beach Road

Πατάγια -

  Ένας Ινδός τουρίστας ισχυρίστηκε ότι το χρυσό κολιέ του αξίας άνω των 100,000 μπατ κλάπηκε από δύο τρανς άτομα ενώ βρισκόταν σε βραδινή έξοδο στην παραλία South Pattaya σήμερα το πρωί στις 3:30 π.μ., 28 Ιουνίου 2022. Αυτό σηματοδότησε το ένατο πρόσφατο παρόμοιο περιστατικό στις περιοχές της Πατάγια.

Το περιστατικό έλαβε χώρα μπροστά από το Baywalk Residence Pattaya στη South Pattaya Beach Rd. Το θύμα της Ινδίας, ο κ. Gulshan Kumar Baghel, 30, ανέφερε στην αστυνομία έρευνας της Pattaya ότι το χρυσό κολιέ του, το οποίο, όπως ισχυρίστηκε, είχε αξία πάνω από 100,000 μπατ, του αφαιρέθηκε από το λαιμό.

Σύμφωνα με την αφήγηση του περιστατικού από τον κ. Gulshan, οι δύο ύποπτοι για τους οποίους υπέθεσε ότι ήταν τρανς άτομα τράβηξαν ύποπτα τη μηχανή τους ακριβώς δίπλα του ενώ περπατούσε. Ενεργούσαν επίσης σαν να βρήκαν «στόχο», όπως περιέγραψε το θύμα.

Στη συνέχεια, οι δύο ύποπτοι κύκλωσαν τον κ. Γκιουλσάν και προσπάθησαν να τον αποπλανήσουν και να του προσφέρουν συντροφιά αγκαλιάζοντάς τον, αλλά εκείνος αρνήθηκε και τους απώθησε. Ωστόσο, τη στιγμή που οι ύποπτοι έφυγαν, το θύμα συνειδητοποίησε ότι το χρυσό περιδέραιο, που εκτιμάται ότι ήταν πάνω από 100,000 μπατ, που φορούσε είχε εξαφανιστεί. Στη συνέχεια, ο κ. Gulshan ανέφερε την κλοπή στην αστυνομία της Pattaya.

Αρχικά, η αστυνομία της Πατάγια φέρεται να πήγε στον τόπο του συμβάντος για να αποκτήσει πλάνα CCTV για να εντοπίσει τους δύο υπόπτους. Οι αστυνομικοί είπαν ότι θα οδηγήσουν τους υπόπτους ενώπιον της δικαιοσύνης όσο το δυνατόν επειγόντως. Η αστυνομία συνέστησε επίσης στους τουρίστες να μην κουβαλούν ακριβά κοσμήματα, ειδικά όταν περπατούν μόνοι αργά το βράδυ.

Το TPN σημειώνει ότι αυτή είναι η ένατη φορά που παρόμοιος πορτοφολέας σε Ινδούς τουρίστες συνέβη στις περιοχές της Πατάγια. Μέχρι στιγμής, ένας ύποπτος που εμπλέκεται σε αυτές τις επαναλαμβανόμενες κλοπές έχει συλληφθεί. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτό εδώ (Κάντε κλικ). 

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.