Ο δήμαρχος της Πατάγια διατάζει έργο πρόληψης της διάβρωσης των ακτών στην παραλία Dongtan

Πατάγια -

Ο δήμαρχος της Pattaya Poramese Ngampiches διέταξε προσωπικά ένα έργο πρόληψης της διάβρωσης των ακτών στην παραλία Dongtan, λέγοντας ότι ένα νέο σύστημα αποχέτευσης θα διορθώσει τα προβλήματα πλημμύρας μακροπρόθεσμα.

Μια προσωπική επίσκεψη του δημάρχου πραγματοποιήθηκε χθες, 27 Ιουνίου 2022, αφού πολλοί τοπικοί επιχειρηματίες επικοινώνησαν με την Poramese ανησυχώντας ότι η παραλία Dongtan διαβρώνεται κρίσιμα λόγω της πρόσφατης ανελέητης βροχής.

Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους του The Pattaya News, ο δήμαρχος και μια ομάδα μηχανικών της πόλης επιθεώρησαν προσωπικά την παραλία για να εκτιμήσουν τις ζημιές. Στη συνέχεια, ο δήμαρχος ζήτησε από το προσωπικό του να χρησιμοποιήσει φορτωτές για να σκουπίσει την άμμο που είχε προηγουμένως ξεβραστεί από την παραλία, για να αναπληρώσει τη διαβρωμένη παραλία. Η εργασία διήρκεσε περίπου τρεις ώρες πριν την ολοκλήρωση.

Ο Poramese είπε στους δημοσιογράφους του The Pattaya News ότι η διάβρωση της παραλίας συνήθως επανεμφανιζόταν γύρω από την παραλία Dongtan μετά από διαδοχικές βροχοπτώσεις, επειδή η περιοχή δεν είχε κατάλληλο σύστημα αποχέτευσης. Δήλωσε ότι θα μελετούσε προσεκτικά αυτό το θέμα για να επεξεργαστεί ένα ουσιαστικό σχέδιο όσο το δυνατόν πιο επειγόντως.

Ο Δήμαρχος επιθεώρησε επίσης μονοπάτια της περιοχής, σημειώνοντας ότι αρκετοί χώροι χρήζουν επισκευής και συντήρησης.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.