Βιρμανός φέρεται να μαχαιρώνει φίλο του για λεκτική διαμάχη στην Πατάγια και εκλιπαρεί για συγχώρεση στην αστυνομία

Naklua, Banglamung -

Ένας 37χρονος Βιρμανός φέρεται να εξαγριώθηκε μετά από λεκτική διαμάχη με τον φίλο του ενώ έπινε και στη συνέχεια μαχαίρωσε τον φίλο του. Ο ύποπτος περίμενε να παραδοθεί στον τόπο του συμβάντος και έπεσε επανειλημμένα στο έδαφος για να δείξει τη λύπη του, σύμφωνα με αναφορές.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 10:30 την Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022. Οι διασώστες του Sawang Boriboon Thammasathan ανταποκρίθηκαν σε κλήση σωματικής επίθεσης στο Soi Naklua 13 στην υποπεριφέρεια Naklua του Banglamung, Chonburi, και έσπευσαν στο σημείο.

Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους του The Pattaya News, ένας Βιρμανός ονόματι Kyaw Thu Moe (37) περίμενε να παραδοθεί στους αστυνομικούς αφού φέρεται να μαχαίρωσε τον Βιρμανό φίλο του στην κοιλιά με ένα κουζινομάχαιρο μήκους 20 εκατοστών για μια λεκτική διαμάχη.

Σύμφωνα με τους γείτονες της διπλανής πόρτας, ο ύποπτος και ο φίλος του έπιναν προηγουμένως μαζί στην κατοικία τους όταν ξέσπασε έντονος καβγάς και εξελίχθηκε σε μαχαίρι. Ο Kyaw (ο ύποπτος) δεν ανέφερε τον λόγο της λογομαχίας, αλλά συνέχισε να υποκλίνεται στους αστυνομικούς για να δείξει τη λύπη του, σύμφωνα με τους δημοσιογράφους του The Pattaya News.

Μέχρι την ώρα του Τύπου, ο ύποπτος βρισκόταν υπό αστυνομική κράτηση για να περιμένει τη νομική διαδικασία, ενώ ο φίλος του, η ταυτότητα του οποίου αποκαλύφθηκε, νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Banglamung. Κάτοικοι του Banglamung είπαν στους δημοσιογράφους του The Pattaya News ότι οι μετανάστες εργάτες προκαλούσαν πολλές ενοχλήσεις στην περιοχή και μερικοί οδήγησαν σε ένα επιβλαβές περιστατικό όπως αυτό. Κάλεσαν επίσης τις αρχές επιβολής του νόμου να λάβουν άμεσα μέτρα.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.