Η υποπεριφέρεια Nongprue θα πραγματοποιήσει αγώνες χωμάτινου ποδηλάτου στις 26 Ιουνίου για να συγκεντρώσει χρηματοδότηση για μαθητές που έχουν ανάγκη

Υποπεριοχή Nongprue, Banglamung -

Η υποπεριοχή Nongprue θα πραγματοποιήσει αγώνες χωμάτινου ποδηλάτου κοντά στη δεξαμενή Mabprachan στις 26 Ιουνίου. Όλα τα κέρδη θα διατεθούν σε παιδιά με οικονομικά προβλήματα.

Ο αγώνας, σύμφωνα με τον δήμαρχο Nongprue, είχε αναβληθεί για τρία χρόνια λόγω της πανδημίας Covid-19. Αλλά αυτή τη φορά, ο αγώνας έκανε την επιστροφή του σε αυτό που είπε ο δήμαρχος ότι ήταν ένα από τα τρία πιο όμορφα γήπεδα στην Ταϊλάνδη μαζί με το Δεξαμενή Mabprachan. Κάντε κλικ στο υπογραμμισμένο κείμενο για οδηγίες.

Επιπλέον, όλα τα κέρδη από αυτούς τους αγώνες θα διατεθούν για την αγορά σχολικών στολών για μαθητές που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα στην υποπεριφέρεια Nongprue.

Το μάθημα ανοίγει στις 9 π.μ. στις 26 Ιουνίου 2022. Η είσοδος είναι ελεύθερη!

Ευγένεια φωτογραφίας: วรัญญา

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.