Η πόλη Pattaya σχηματίζει ειδική ομάδα για να παρακολουθεί τις πλημμύρες εν αναμονή του νέου συστήματος αποχέτευσης στο σιδηροδρομικό δρόμο, λέει ο αντιδήμαρχος

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

Πατάγια -

Ο αντιδήμαρχος ενημέρωσε σήμερα, 24 Ιουνίου, ότι η πόλη της Πατάγια έχει σχηματίσει ειδική ομάδα για την αντιμετώπιση των πλημμυρών εν αναμονή της ολοκλήρωσης του νέου συστήματος αποχέτευσης κοντά στον σιδηροδρομικό δρόμο, είπε ο αντιδήμαρχος.

Ο Manoch Nongyai, αντιδήμαρχος της Pattaya, αποκάλυψε μέτρα για την επίλυση του πολυετούς ζητήματος των πλημμυρών της πόλης, υποτίθεται ότι ως απάντηση στην ταραχώδη, ευρέως διαδεδομένη πλημμύρες στις 21 Ιουνίου και ζήτηση από πληττόμενους κατοίκους και τουρίστες.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή, οι έξι περιοχές που βυθίζονται τακτικά ήταν το Pattaya City School 4, ο ναός Nong Yai, η South Pattaya, το Soi Bongkot, το Soi Buakhao και η διασταύρωση Moom Aroi στην Pattaya Third Rd. Το νερό, είπε ο βουλευτής, συνήθως προερχόταν από την υποσυνοικία Nong Prue και τη γύρω περιοχή.

Έτσι, για να λύσει αυτό το πρόβλημα στην αρχή, η πόλη Pattaya κατασκεύαζε επί του παρόντος ένα σύστημα αποχέτευσης κοντά στον σιδηροδρομικό δρόμο, το οποίο θα ολοκληρωνόταν μέχρι τον Αύγουστο του 2022, για να αποτρέψει το νερό να φτάσει στη Νότια Πατάγια, δήλωσε ο αναπληρωτής.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

Ο λόγος για να γίνει αυτό ήταν επειδή η Νότια Πατάγια ήταν ένα κρίσιμο τοπίο που αν το νερό έφτανε εκεί, στη συνέχεια θα πλημμύριζε άλλες περιοχές όπως το Soi Bongkot και το Soi Buakhao επίσης.

«Το νέο σύστημα αποχέτευσης είναι επιβεβλημένο γιατί θα διορθώσει σχεδόν μόνιμα τις πλημμύρες στη Νότια Πατάγια», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Manoch.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

Εν τω μεταξύ, μια ειδική ομάδα εκπαιδεύεται να χρησιμοποιεί εξοπλισμό άντλησης για να αντιμετωπίσει πιθανές πλημμύρες γύρω από τον σιδηροδρομικό δρόμο και τη Νότια Πατάγια.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.