Unknown Mathusorn αναδεικνύεται ηγέτης έκπληξης στο Thai WPGA Opener στην Πατάγια

 Πατάγια-

  Ο απίθανος Mathusorn Rodnen πήρε ένα αιφνιδιαστικό προβάδισμα μετά το άνοιγμα 66 μετά τον πρώτο γύρο του 2.5 εκατομμυρίου Bt SAT-TWT Open Road to World Ranking στο Phoenix Gold Golf and Country Club στην Πατάγια την Τετάρτη.

Παίζοντας στο έκτο της ξεκίνημα ως επαγγελματίας παίκτρια, η 18χρονη βύθισε επτά πουλάκια ενάντια σε ένα μοναχικό πουλάκι στην πρώτη τρύπα για να πάρει ένα προβάδισμα έναντι των αγαπημένων Chanettee Wannasen και Trichat Cheenglab στο τοπίο 72 6,328 αυλών που ήταν χτυπήθηκε πολλές φορές από τη βροχή.

"Κανονικά δεν έπαιζα έτσι, οπότε το να είμαι στην κορυφή του ταμπλό των ηγετών είναι μια έκπληξη για μένα", είπε η Hua-Hin με βάση την πρώτη της φορά που ηγήθηκε σε μια κύρια τοπική περιοδεία.

«Στην αρχή, δεν οδήγησα καλά την μπάλα, αλλά αργότερα χτύπησα καλύτερα τα φαράγουεϊ. Οι βολές προσέγγισης βελτιώθηκαν επίσης καθώς χτυπούσα τη μπάλα στη σωστή θέση για να δημιουργήσω πολλές ευκαιρίες για πουλάκι», πρόσθεσε η έφηβη που κοιτάζει τον πρώτο της τερματισμό στην πεντάδα αυτή την εβδομάδα.

Το έφηβο θαύμα Chanettee, με επτά πουλάκια εναντίον δύο μπόγουερ, χάρισε ένα 67 για να θέσει άλλη μια δυνατή πρόκληση σε ένα τουρνουά, αφού κέρδισε έξι τίτλους αυτή τη σεζόν.

«Θα μπορούσα να είχα κάνει καλύτερα καθώς έκανα τρία πλαστά σε δύο τρύπες. Αλλά είμαι αρκετά σίγουρος για την ευκαιρία μου αυτή την εβδομάδα με το σκορ μου στον πρώτο γύρο», είπε η Channettee, της οποίας τα κυριότερα σημεία της σεζόν περιελάμβαναν τρεις νίκες στο TrustGolf Tour και τους Εθνικούς Προκριματικούς στο Honda LPGA Ταϊλάνδης.

Η Trichat, μια φορά νικήτρια σε μια τοπική γυναικεία περιοδεία, πυροβόλησε επτά πουλάκια ενάντια σε δύο μπαμπούλες για ένα 67 για να τεθεί ξανά στη διεκδίκηση αφού τερμάτισε στην πρώτη 10άδα δύο φορές στο TrustGolf Tour αυτή τη σεζόν.

«Πρέπει να ευχαριστήσω το παιχνίδι μου σήμερα. Έφτιαξα υπέροχες μπάλες από παντού. Ελπίζω απλώς να χτυπήσω καλύτερα το σίδερο τις επόμενες δύο ημέρες», είπε ο 27χρονος Μπανγκόκι.

Τέσσερις παίκτες ακολούθησαν ένα εγκεφαλικό πίσω με 68. Αυτό περιελάμβανε την 15χρονη ερασιτέχνη Pimpisa Rubrong που είχε πέντε πουλάκια και ένα μπαμπάκι.

«Χτύπησα κοντά στις θέσεις καρφίτσας και έκανα πολλά πουλιά. Η βροχή διέκοψε το παιχνίδι μερικές φορές και έκανε την πράσινη ταχύτητα λίγο πιο αργή από το συνηθισμένο. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα για να παίξω σε αυτό το μάθημα καθώς δεν είχαμε τουρνουά νεανίδων εδώ και μερικά χρόνια», είπε ο Pimpisa.

Οι άλλοι τρεις ήταν πρώην παίκτες του LPGA Patcharajutar Kongkraphan και Budsabakorn Sukapan, Samaporn Khangkhun και Nontaya Srisawang.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου που δημοσιεύεται με πλήρη άδεια και εξουσιοδότηση από τον οργανισμό ή τους οργανισμούς που αναφέρονται στο υλικό δημοσίων σχέσεων και στα μέσα TPN. Οι δηλώσεις, οι σκέψεις και οι απόψεις του οργανισμού που εμπλέκονται στο δελτίο τύπου είναι εξ ολοκλήρου δικές τους και ενδέχεται να μην αντιπροσωπεύουν απαραίτητα εκείνες του TPN media και του προσωπικού του.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/