Ο δήμαρχος της Πατάγια πηγαίνει μια βόλτα στο Walking Street για να χαιρετήσει τους τουρίστες και λέει ότι οι εργασίες στο δρόμο επιταχύνονται

Πατάγια -

Ο δήμαρχος Poramese "Beer" Ngampiches της Νέας Pattaya έκανε μια βόλτα στην Pattaya Walking Street για να χαιρετήσει τους τουρίστες χθες το απόγευμα, 20 Ιουνίου, και είπε ότι τρία εκατομμύρια τουρίστες έχουν φτάσει στην Pattaya το 2022 μέχρι στιγμής, μεταξύ των οποίων και εγχώριοι τουρίστες.

Πήγε επίσης να συναναστραφεί με επιχειρηματίες που είπαν από κοινού ότι ο τουρισμός στην Πατάγια βελτιώνεται σταδιακά λόγω της επιστροφής των τουριστών και της χαλάρωσης των κανονισμών για τον Covid-19, σύμφωνα με αναφορές.


Ο δήμαρχος δήλωσε ότι εξέτασε πρόσφατα στοιχεία από την Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT) και διαπίστωσε ότι ο αριθμός των τουριστών έχει αυξηθεί σε τρία εκατομμύρια άτομα (συμπεριλαμβανομένων των εγχώριων) ακόμη και το πρώτο τρίμηνο μόνο, ενώ ο ετήσιος μέσος όρος πριν από την πανδημία ήταν περίπου δέκα εκατομμύρια, σύμφωνα με τον δήμαρχο. Οι Ινδοί τουρίστες, είπε ο δήμαρχος, είναι περισσότεροι από τους Κινέζους που εφαρμόζουν επί του παρόντος ένα μέτρο Zero-Covid.


Ο Poramese αν και συμπαθούσε ορισμένους χειριστές που μπορεί να χρειάστηκε να κλείσουν την επιχείρησή τους για δύο χρόνια λόγω της έλλειψης τουριστών και των υποχρεωτικών περιορισμών κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αλλά είπε ότι η συνολική κατάσταση βελτιώνεται σημαντικά. Ο δήμαρχος επιθεώρησε επίσης τα έργα αποκατάστασης δρόμων και υποσχέθηκε να επισπεύσει τις εργασίες που ήταν ένα επώδυνο σημείο για τους τουρίστες και τους επιχειρηματίες.


Τέλος, σύμφωνα με την TAT, οι Ινδοί τουρίστες είναι οι κυρίαρχοι επισκέπτες με το Ηνωμένο Βασίλειο να έρχεται δεύτερο, ακολουθούμενο από το Ισραήλ και τη Νότια Κορέα.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.