Η αστυνομία της Πατάγια παροτρύνει τους φορείς νυχτερινής διασκέδασης να τηρούν τους κανόνες που περιλαμβάνουν την απαγόρευση ανηλίκων και το κάπνισμα κάνναβης στους χώρους

Πατάγια -

Η αστυνομία της Πατάγια και οι αξιωματούχοι της πόλης συνήλθαν με φορείς νυχτερινής διασκέδασης για να τους υπενθυμίσουν τους ισχύοντες κανόνες όπως η απαγόρευση εισόδου ανηλίκων στους χώρους τους και το κάπνισμα κάνναβης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε αφού το Κέντρο για την Κατάσταση Covid-19 (CCSA) αποκάλυψε τα νέα μέτρα χαλάρωσης χθες, 17 Ιουνίου, που θα μπορούσαν να έχουν σημαντικό αντίκτυπο στον τομέα της ψυχαγωγίας της Πατάγια, όπως η παράταση του νόμιμου ωραρίου κλεισίματος στις 2 π.μ. και χαλαρώσεις των κανόνων Covid-19.

Πολ. Ο υποστράτηγος Atthasit Kitchahan, επαρχιακός αστυνομικός επίτροπος Chonburi, ο οποίος προήδρευσε της συνεδρίασης, τόνισε στους φορείς της νυχτερινής διασκέδασης ότι πρέπει ακόμη να ακολουθούν αυστηρά τους υπόλοιπους κανονισμούς, για παράδειγμα, την εντολή της μάσκας, η οποία τεχνικά δεν έχει χαλαρώσει στους χώρους διασκέδασης , επικαλούμενος τους πολυσύχναστους/εσωτερικούς χώρους.


Επιπλέον, προέτρεψε επίσης τους φορείς εκμετάλλευσης να τηρήσουν τις παλιές ώρες κλεισίματος των μεσάνυχτων, καθώς οι νέες παρατεταμένες έως τις 2 π.μ. δεν έχουν ακόμη τεθεί σε ισχύ έως ότου ανακοινωθούν επίσημα στη Βασιλική Εφημερίδα την 1η Ιουλίου, σύμφωνα με δημοσιεύματα.
Παρά την αποποινικοποίηση της χρήσης κάνναβης για ιατρικούς σκοπούς, ο αξιωματικός Atthasit τόνισε στους χειριστές να μην επιτρέπουν στους πελάτες (ειδικά σε άτομα κάτω των 20 ετών) να καπνίζουν κάνναβη στους χώρους τους καθώς το φυτό κάνναβης είναι πλέον ελεγχόμενο φυτό, σύμφωνα με αναφορές. Και, οι φορείς εκμετάλλευσης που επιθυμούσαν να το πουλήσουν έπρεπε να ειδοποιήσουν πρώτα τις επαρχιακές αρχές. Ο Atthasit τόνισε ότι ο καπνός από την κάνναβη εμπίπτει στους «ενοχλητικούς» νόμους που θα μπορούσαν να επικαλεστούν και ότι το κάπνισμα κάνναβης σε δημόσιους χώρους απαγορεύτηκε.

Τέλος, ο αξιωματικός Atthasit έθεσε τρεις βασικές αρχές που πρέπει να ακολουθούν οι υπεύθυνοι της νυχτερινής διασκέδασης: 1. Να μην επιτρέπεται η πρόσβαση σε ανηλίκους 2. Όχι όπλα ή παράνομα ναρκωτικά 3. Όχι σωματικές συγκρούσεις με πελάτες, ειδικά για διαφορές νομοσχεδίων. Σε περίπτωση αμφιβολίας, θα πρέπει πάντα να καλείται η αστυνομία και η κατάσταση δεν πρέπει ποτέ να κλιμακώνεται σε σωματική αντιπαράθεση ή σε σωματικό περιορισμό ή κράτηση πελατών.


Η κ. Lisa Hamilton, μία από τις παρευρισκόμενες και πρόεδρος της Pattaya Nightlife Entertainment Association, ζήτησε από τους αξιωματικούς να είναι συμπονετικοί και να ειδοποιήσουν πρώτα τους χειριστές πριν επιθεωρήσουν τις περιοχές, στις οποίες Ο αξιωματικός Atthasit απάντησε ότι δεν θα γινόταν σύλληψη εάν όλοι συνεργάζονταν, σύμφωνα με αναφορές.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.