Γερμανός φέρεται να δέχθηκε σωματική επίθεση από δύο άνδρες στο Μπανγκλαμούνγκ, αλλά προκύπτει διαφωνία για το ποιος ξεκίνησε τον καυγά

Banglamung, Chonburi —

Ένας 57χρονος Γερμανός φέρεται να δέχτηκε σωματική επίθεση από δύο άγνωστους στο Banglamung, αλλά ένας αυτόπτης μάρτυρας ισχυρίστηκε ότι ο Γερμανός ξεκίνησε τον καυγά, προκαλώντας διαμάχη.

Πολ. Ο συνταγματάρχης Kulchat Kulchai, Έφορος του Αστυνομικού Τμήματος της Pattaya, απάντησε σε σωματική επίθεση εναντίον ενός άνδρα αλλοδαπού στις 7:00 π.μ. σήμερα, 18 Ιουνίου, στο Soi Bongkot 16/1 στην υποπεριφέρεια Nong Prue του Banglamung, Chonburi.

Το αρσενικό θύμα, ο Yurk Wendorf, ένας 57χρονος Γερμανός υπήκοος, βρέθηκε με ένα τραύμα στο πρόσωπο και ένα αιματοβαμμένο πουκάμισο, σύμφωνα με τους δημοσιογράφους του The Pattaya News. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, φαινόταν ανατριχιαστικός.

Το θύμα είπε στην αστυνομία της Πατάγια ότι δέχθηκε σωματική επίθεση από δύο άνδρες της Ταϊλάνδης που τον γρονθοκόπησαν μέχρι που έπεσε στο έδαφος και τον πάτησαν πριν τραπεί σε φυγή με ένα σεντάν.

Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους του The Pattaya News, ωστόσο, ένας αυτόπτης μάρτυρας, ο Thanakrit Sangthian, ένας 41χρονος Ταϊλανδός αναβάτης μοτοσικλέτας ταξί, είπε μια διαφορετική ιστορία. Είπε ότι ένα μαύρο σεντάν που μετέφερε πέντε επιβάτες, συμπεριλαμβανομένου του θύματος, τραβήχτηκε όχι πολύ μακριά του. Ο άγνωστος άνδρας οδηγός του σεντάν πλήρωσε στη συνέχεια τον Θανάκριτ για να μεταφέρει το θύμα στο κατάλυμά του και μπήκε ξανά στο σεντάν του.

Ωστόσο, το θύμα, ο Γιουρκ, εμφανίστηκε αναστατωμένος από τον οδηγό που «τον έδιωχνε ενέχυρο» και ξαφνικά έτρεξε στον οδηγό και έσφιξε τον γιακά του, προσπαθώντας να τον βγάλει από το αυτοκίνητο, ισχυρίστηκε ο αυτόπτης μάρτυρας. Στη συνέχεια, οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν και ένας άλλος άνδρας επιβάτης, άγνωστος, όπως είπε ο αυτόπτης μάρτυρας, παρενέβη και γρονθοκόπησε το θύμα στο πρόσωπο, το ποδοπάτησε και απομακρύνθηκε.

Ο Yurk φέρεται να αρνήθηκε την αναφορά του αυτόπτη μάρτυρα και ισχυρίστηκε ότι δεν έκανε τίποτα κακό και ότι η επίθεση ήταν αυτόκλητη.

Ο αστυνομικός Kulchat είπε στον δημοσιογράφο της Pattaya News ότι είχε δώσει εντολή στους υφισταμένους του να ερευνήσουν τη σκηνή του συμβάντος και να συνεργαστούν με την τουριστική αστυνομία για να εντοπίσουν τους υπόπτους. Ο ίδιος χαρακτήρισε το περιστατικό «ντροπή για τη φήμη της Πατάγια», σύμφωνα με τον ρεπόρτερ ειδήσεων της Πατάγια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κοντινό CCTV θα ελεγχθεί για να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις αντικρουόμενες δηλώσεις των εμπλεκόμενων μερών.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.