Ο κλέφτης φέρεται να τρυπάει στη δεξαμενή αερίου αυτοκινήτου ενός κατοίκου της Σρι Ράτσα για να κλέψει καύσιμα

Σρι Ράτσα, Τσονμπούρι —

Ένας φερόμενος κλέφτης τρύπησε στη δεξαμενή αερίου αυτοκινήτου ενός κατοίκου της Σρι Ράτσα για να κλέψει καύσιμα.

Η αστυνομία της Σρι Ράτσα ειδοποιήθηκε για μια καταγγελία κλοπής χθες το πρωί, 15 Ιουνίου, σε ένα διαμέρισμα στο χωριό Na Phrao στην υποπεριφέρεια Surasak της Sri Racha, Chonburi.

Το αρσενικό θύμα, ο Chaipichit Phromboot, 46 ετών, περίμενε την αστυνομία δίπλα στο μαύρο φορτηγό του Ford Ranger, το οποίο είχε ένα μπλε γαλόνι γκαζιού κάτω και μύριζε καύσιμο, σύμφωνα με αναφορές. Στη συνέχεια, το θύμα αποκάλυψε το παράπονό του ότι ένας κλέφτης είχε αναφέρει ότι είχε ανοίξει τρεις τρύπες στη δεξαμενή αερίου του φορτηγού του για να αποστραγγίσει το καύσιμο και στη συνέχεια χρησιμοποίησε το μπλε δοχείο αερίου για να το μαζέψει και τράπηκε σε φυγή.

Τσαϊπιτσίτ εξέφρασε τη λύπη του, λέγοντας ότι μόλις είχε ξαναγεμίσει το ρεζερβουάρ του για 500 μπατ στις 14 Ιουνίου, για να μπορέσει να πάει στη δουλειά, αλλά ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματός του που ήταν ο πρώτος που ενημερώθηκε για το περιστατικό τον ενημέρωσε χθες το πρωί ότι κάποιος του έκλεψε καύσιμα.

Ο Chaipichit παρακάλεσε τον κλέφτη να σταματήσει την κακή του κακοποίηση γιατί του χάνονταν το χρόνο και θα μπορούσε να του κοστίσει τη δουλειά του. Προέτρεψε επίσης την αστυνομία της Σρι Ράτσα να λάβει σοβαρά υπόψη το θέμα, προκειμένου να αποφευχθεί περαιτέρω βλάβη.


Το TPN σημειώνει ότι ο Chaipichit είναι το τρίτο θύμα ενός κλέφτη καυσίμων στην περιοχή της Σρι Ράτσα, καθώς η παγκόσμια τιμή των καυσίμων συνεχίζει να αυξάνεται.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.