Σεντάν ταχύτητας έπεσε πάνω σε και τραυματίζει δύο νεαρή γυναίκα σε μοτοσικλέτα στην Πατάγια, οδηγός αυτοκινήτου τρέπεται σε φυγή

Πατάγια -

Μια γυναίκα μοτοσικλετίστρια και ο συνοδηγός της τραυματίστηκαν σε χτύπημα και τρέξιμο με σεντάν στην Πατάγια.

Οι διασώστες του Ιδρύματος Sawang Boriboon Thammasathan ανταποκρίθηκαν σε μια αναφορά χτυπήματος και τρεξίματος μπροστά από τον ναό Pho Samphan στην οδό Pattaya στην υποπεριφέρεια Na Kluea του Banglamung, Chonburi. Το ρεπορτάζ ήρθε τα ξημερώματα σήμερα, 14 Ιουνίου.


Δίπλα από το κατεστραμμένο μηχανάκι τους βρέθηκαν δύο θύματα (όνομα και ηλικία που δεν αναφέρονται). Η αναβάτης, σύμφωνα με τους δημοσιογράφους του The Pattaya News, υπέστη σπασμένους καρπούς και ρήγματα στα γόνατά της, ενώ η συνοδηγός της υπέστη μόνο ελαφρά τραύματα. Οι διασώστες βρήκαν επίσης ένα μέρος του καθρέφτη ενός αυτοκινήτου στο δρόμο και το κράτησαν ως αποδεικτικό στοιχείο.

Ένα από τα θύματα είπε στο The Pattaya News ότι πήγαιναν στο σπίτι τους από την πρωινή ψαραγορά. Σύμφωνα με την ίδια, οδηγούσαν κανονικά όταν ένα σεντάν έπεσε πάνω τους από μπροστά και απομακρύνθηκε με ταχύτητα.
Προς το παρόν, η αστυνομία ερευνούσε τη σκηνή του ατυχήματος και θα εξετάσει το βίντεο CCTV για να εντοπίσει το σεντάν.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.