34χρονος μοτοσικλετιστής σκοτώθηκε μετά από σύγκρουση με φορτηγό στη Σρι Ράτσα

ΦΩΤΟ: ข่าวศรีราชาท้องถิ่น

Σρι Ράτσα, Τσονμπούρι —

Ένας 34χρονος αναβάτης μοτοσικλέτας έχασε τη ζωή του όταν έπεσε στο πίσω μέρος ενός φορτηγού στη Σρι Ράτσα.

Στις 9 το πρωί χθες, 12 Ιουνίου, η αστυνομία του Nong Kham απάντησε σε ένα θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα μπροστά από το χωριό Baan Lake Valley στον δρόμο Nong Khae – Bowin.

ΦΩΤΟ: ข่าวศรีราชาท้องถิ่น

Η αστυνομία βρήκε ένα κόκκινο Honda New PCX160 κάτω από το φορτηγό με το θύμα που ταυτοποιήθηκε ως Manop Puakchina, 39 ετών. Το θύμα φέρεται να σκοτώθηκε επί τόπου.
Ο οδηγός του φορτηγού, Wisanu Sinkul, 34 ετών, σοκαρίστηκε από το περιστατικό. Είπε στην αστυνομία ότι μόλις είχε τελειώσει το γέμισμα του ρεζερβουάρ και οδηγούσε το φορτηγό του έξω από το βενζινάδικο. Παρατήρησε το θύμα στο πίσω μέρος, αλλά υπέθεσε ότι τίποτα δεν πήγαινε καλά καθώς το θύμα μπορούσε να τον δει. Ωστόσο, άκουσε ένα δυνατό τρακάρισμα στο πίσω μέρος και διαπίστωσε ότι το θύμα είχε πεθάνει.

ΦΩΤΟ: ข่าวศรีราชาท้องถิ่น

Η αστυνομία του Nong Kham ανακρίνει τον Wisanu από την ώρα του Τύπου. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα έτρεχε στο σπίτι του με μεγάλη ταχύτητα αφού τελείωσε τη δουλειά του σε ένα εργοστάσιο και τράκαρε προκαλώντας τον θάνατο του.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.