Η πολιτική ομάδα της Πατάγια Ρουαμτζάι προτρέπει την Εκλογική Επιτροπή να σταματήσει την πιστοποίηση του νέου δημάρχου της Πατάγια λόγω εικαζόμενων παραπτωμάτων

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ματιχών

Πατάγια -

Η πολιτική ομάδα της Πατάγια Ρουαμτζάι, με επικεφαλής τον δεύτερο υποψήφιο δήμαρχο της Πατάγια, Σιντσάι Βαττανασάρτσαθορν, υπέβαλε καταγγελία για να σταματήσει την πιστοποίηση του νέου δημάρχου της Πατάγια, υποστηρίζοντας ότι είχε ανακαλύψει τρία παραπτώματα.

Ο Sinchai Wattanasartsathorn, ο οποίος είναι υποψήφιος δήμαρχος Πατάγια Ρουαμτζάι, ταξίδεψε στο γραφείο της Εκλογικής Επιτροπής σήμερα, 13 Ιουνίου, για να δώσει συνέχεια στην προηγούμενη καταγγελία του να σταματήσει την πιστοποίηση του νέου δημάρχου της Πατάγια, καθώς ισχυρίστηκε ότι οι εκλογές ήταν ανέντιμες. Πρότεινε να τεθεί σε αναμονή μέχρι να επιλυθεί η καταγγελία του.
Ο Σιντσάι είπε στο Associated Press ότι υπέβαλε καταγγελία με στοιχεία στις 7 Ιουνίου, αν και δεν διευκρίνισε ποιον κατηγόρησε για τις ανάρμοστες συμπεριφορές. Η καταγγελία του περιελάμβανε τρία παραπτώματα: 1. Εξαγορά ψήφων. 2. Ο νικητής διοργάνωσε ένα συμπόσιο και μοίρασε φυλλάδια για την προβολή του. 3. Κάποιο προσωπικό του εκλογικού τμήματος χρησιμοποιήθηκε για να συμμετάσχει στη συγκέντρωση του νικητή υποψηφίου.
«Μου είπαν ότι η Εκλογική Επιτροπή πρόκειται να ανακοινώσει το επίσημο αποτέλεσμα των εκλογών σήμερα ή αύριο (14 Ιουνίου) παρόλο που έχω ήδη υποβάλει καταγγελία εναντίον της», είπε ο Σιντσάι.
«Σύμφωνα με το Άρθρο 17, πιστεύω ότι η ανακοίνωση υποτίθεται ότι θα τεθεί σε αναμονή για 60 ημέρες μέχρι να επιλυθεί η καταγγελία. Σίγουρα δεν υπάρχει καμία ζημιά για τη διοίκηση της πόλης στο μεταξύ, επειδή ο μόνιμος γραμματέας είναι υπεύθυνος για αυτό», πρόσθεσε ο Sinchai.
Ο Σιντσάι εξέφρασε την ανησυχία του ότι το παράπονό του θα αγνοηθεί επειδή ο νικητής υποψήφιος θα μπορούσε να παρέμβει στα αποδεικτικά στοιχεία του εάν εγκρινόταν ως νέος δήμαρχος της Πατάγια.

Σύμφωνα με τις ανεπίσημες αναφορές, ο Poramase “Beer” Ngampiches, ο Νο.1 υποψήφιος από την ομάδα Rao Rak Pattaya προηγείται (κλικ).
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.