Pattaya International Pride Festival έρχεται από τις 24 έως τις 26 Ιουνίου στο εμπορικό κέντρο Central Pattaya

Πατάγια -

Το Pattaya International Pride Festival 2022 έρχεται από τις 24 έως τις 26 Ιουνίου στο Central Pattaya Mall. Πορεία μαζί για να γιορτάσουμε τον μήνα υπερηφάνειας!

Το εμπορικό κέντρο Central Pattaya, σε συνεργασία με την Τουριστική Αρχή της Ταϊλάνδης και άλλους 100 συλλόγους, θα κάνει πορεία στο «Διεθνές Φεστιβάλ Υπερηφάνειας» από 24 Ιουνίου έως 26 Ιουνίου. Η πορεία σκοπεύει να γιορτάσει τη διαφορετικότητα στα φύλα και, φυσικά, να διασκεδάσει!
Η εκδήλωση είναι γεμάτη με πολλά χαρακτηριστικά ως εξής:
24 Ιουνίου: Παρακολουθήστε την παράσταση «One Man One Women on the Beach 2022», από τις 6 μ.μ


25 Ιουνίου: Πορεία μαζί σε μια αυθάδη παρέλαση υπερηφάνειας που σας παρουσιάζουν πάνω από 100 σύλλογοι σε όλη την Ταϊλάνδη. 1,000 influencers είναι επίσης εγγυημένα εκεί. Οι εγγραφές ξεκινούν στις 12-3 το μεσημέρι και η παρέλαση στις 4 το απόγευμα μπροστά από το εμπορικό κέντρο Central Marina και θα κατέβει στην Pattaya Beach Road.

Αυτή είναι η πρώτη Παρέλαση Υπερηφάνειας στην Πατάγια από τις αρχές του 2020 λόγω των περιορισμών Covid-19.


26 Ιουνίου: Απολαύστε το Miss Healthy Queen 2022 στις 6 μ.μ
Γίνετε μέρος του παγκόσμιου κινήματος τώρα στον G όροφο του εμπορικού κέντρου Central Pattaya.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.