Το 6ο Thailand Yacht Show πρόκειται να επιστρέψει έως τις 12 Ιουνίου στο Ocean Marina Yacht Club

Sattahip, Chonburi —

Το 6ο Thailand Yacht Show πρόκειται να επιστρέψει από σήμερα έως τις 12 Ιουνίου στο Ocean Marina Yacht Club. 

Μια τελετή για την ανακοίνωση της 6ης Ταϊλάνδης Yacht Show πραγματοποιήθηκε πρόσφατα χθες, 9 Ιουνίου, στο Ocean Marina Yacht Club - μια μαρίνα παγκόσμιας κλάσης που βρίσκεται σε περίοπτη θέση στην παραλία Jomtien - με πολλές αρχές της Ταϊλάνδης και τον κ. Andy Treadwell, διευθύνοντα σύμβουλο της Verventia. παρευρεθεί για να σηματοδοτήσει την πρώτη επιστροφή της έκθεσης γιοτ στην Ασία εδώ και τρία χρόνια. 

Ο κ. Andy είπε στην ομιλία του ότι η βιομηχανία γιοτ αναπτύσσεται γρήγορα και τα πηγαίνει συναρπαστικά καλά καθώς οι περισσότεροι κατασκευαστές σκαφών μετά βίας μπορούσαν να ανταποκριθούν στην υπερχείλιση ζήτηση. Ορισμένοι πάροχοι γιοτ εδώ αντιμετώπισαν έλλειψη προσφοράς, αλλά έκαναν ό,τι μπορούσαν στο 6ο Ταϊλάνδη Yacht Show για να το κάνουν το καλύτερο γεγονός στην Πατάγια και την Ασία. 

Σύμφωνα με αναφορές, το μέγεθος της παγκόσμιας αγοράς ναύλωσης γιοτ αποτιμήθηκε σε 10.91 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020 και αναμένεται να αυξηθεί κατά 25.6% από το 2020 έως το 2028. Όσον αφορά τα κυριότερα σημεία της έκθεσης, το υπερπολυτελές επίπεδο Riva 76 Perseo Super αντιπροσωπεύεται από Το V Yacht Asia θα κάνει το πρώτο του ντεμπούτο στην Ταϊλάνδη καθώς και πολλά λαμπερά αυτοκίνητα.

Το Thailand Yacht Show έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί σήμερα – 12 Ιουνίου 2022 από τις 11 π.μ. έως τις 7 μ.μ. το Ocean Marina Yacht Club. Σαρώστε τον κωδικό QR και αποκτήστε τη δωρεάν θέση σας τώρα!

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.