Εξερευνήστε τον γαλαξία και οδηγήστε ένα διαστημόπλοιο σε VR στο "Mission to the Galaxy by Space Inspirium" στο Terminal 21

 Αν σας αρέσει το διάστημα και μένετε αυτήν τη στιγμή στην Πατάγια, αυτή η δροσερή έκθεση με θέμα επιστημονικής φαντασίας μπορεί να είναι σχεδόν το σωστό μέρος για να την δείτε. 

Η αποστολή στον γαλαξία είναι η εξερεύνηση του διαστήματος και των αστεριών που σας έφερε το Space Inspirium. Η έκθεση σάς επιτρέπει να ταξιδέψετε στον γαλαξία και να τραβήξετε φωτογραφίες από κοντά με τα φωτισμένα αστέρια συμπεριλαμβανομένου του Ήλιου! Η εξερεύνηση σας ως αστροναύτης πρώτης πτήσης θα είναι πιο καθηλωτική, φυσικά, με μια διαστημική στολή, την οποία θα μπορούσατε να φορέσετε ενώ κυβερνάτε ένα διαστημόπλοιο σε VR. 

Γίνετε μέλος της αποστολής στον γαλαξία τώρα στο Terminal21 Pattaya Shopping Mall. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, μπορείτε να συμμετέχετε σε κάθε δραστηριότητα της έκθεσης δωρεάν, όπως VR Laser, Topography Mapping, Snap The Moon, Dream Mission και Galaxy Coloring. Θα λάβετε επίσης ένα αποκλειστικό «Εισιτήριο για τον Γαλαξία» εάν περάσετε και τις πέντε αποστολές. 

Τοποθεσία: Τρίτος όροφος (Σαν Φρανσίσκο), Terminal21 Pattaya Shopping Mall

Ημερομηνία: Τώρα έως 19 Ιουνίου

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.