Η OSMA CR7 Gold κέρδισε την KBU FC με 3-1, κατακτώντας το εθνικό τρόπαιο γυναικείου ποδοσφαίρου στην παραλία στην Πατάγια

Παραλία Jomtien, Πατάγια —

Η ομάδα OSMA CR7 Gold κέρδισε την KBU FC (Kasem Bundit University FC) με 3-1 στον εθνικό διαγωνισμό ποδοσφαίρου για γυναίκες στην παραλία Jomtien, χθες, 3 Ιουνίου.

Ο υποστράτηγος Issara Watcharaprateep, Σύμβουλος της Αθλητικής Αρχής της Ταϊλάνδης, προήδρευσε του εθνικού αγώνα ποδοσφαίρου για γυναίκες στην παραλία στην παραλία Jomtien, περίπου στις 4 μ.μ. της Παρασκευής, 3 Ιουνίου 2022.


Αποκορύφωμα ήταν ο τελικός αγώνας μεταξύ της OSMA CR7 Gold και της KBU FC. Η Natasha Nguan-Sagiam έκανε το πρώτο γκολ για την KBU μετά από μόλις δύο λεπτά στο παιχνίδι πριν ο Amornmas Thongkerd πετύχει την ισοφάριση για την OSMA λίγο αργότερα, τελειώνοντας την πρώτη περίοδο με 1-1.


Η OSMA πήρε σημαντικά περισσότερες κατοχές στη δεύτερη περίοδο και πέτυχε το δεύτερο και το τρίτο γκολ από τον Ornphon Bungthong, κατακτώντας με χάρη το εθνικό τρόπαιο γυναικείου ποδοσφαίρου παραλίας για την OSMA CR7 Gold εναντίον της KBU FC με 3-1.


Το OSMA CR 7 Goal κατέλαβε την 1η θέση, ακολουθούμενη από την KBU FC, το Πανεπιστήμιο Pathum Thani, το Πανεπιστήμιο Burapha, το Marine και το Pratunam BSB.
Ομιλία στο τέλος έδωσε η πρόεδρος της OSMA, Wankla Kwankaew:
«Είμαι τόσο ευγνώμων σε κάθε μέλος του ΟΣΜΑ για την ακλόνητη δέσμευσή του. Θεωρώ ότι το σημερινό επίτευγμα είναι μια καλή αρχή για όλους τους νεαρούς αθλητές να ανοίξουν το δρόμο τους για να γίνουν εθνικοί παίκτες μπιτς ποδοσφαίρου στους Ασιατικούς Αγώνες Παραλίας».
Μπορείτε να παρακολουθήσετε μια επανάληψη εδώ: Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου παραλίας γυναικών Ταϊλάνδης 2022

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.