Φορτηγό έπεσε σε κατάστημα και σπίτι στην άκρη του δρόμου νωρίς το πρωί στη Σρι Ράτσα, οδηγός φέρεται να είναι μεθυσμένος

Σρι Ράτσα, Τσονμπούρι —

Ένα φορτηγό έπεσε σε κατάστημα και σπίτι στην άκρη του δρόμου γύρω στα μεσάνυχτα σήμερα, 3 Ιουνίου, στη Σρι Ράτσα και προκάλεσε ζημιές σε πολλά ακίνητα. Ο οδηγός φέρεται να ήταν μεθυσμένος, είπε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στους τοπικούς δημοσιογράφους.

Πλάνα από κάμερα ασφαλείας έδειξαν ένα φορτηγό να οδηγεί με μεγάλη ταχύτητα προτού προσκρούσει σε κατάστημα και σπίτι στην άκρη του δρόμου στη Sri Racha Nong Kho Rd, στην υποπεριφέρεια Surasak, στη Sri Racha, στο Chonburi. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.


Μια 42χρονη ιδιοκτήτρια καταστήματος, η Nareerat Munsri, είπε στους τοπικούς δημοσιογράφους ότι το μπρούτζινο φορτηγό συγκρούστηκε πρώτα με ένα κατάστημα δίπλα στο σπίτι της και στη συνέχεια έπεσε στο σπίτι της. Είπε ότι ο άνδρας οδηγός, το όνομα του οποίου αποκαλύφθηκε αργότερα από τοπικούς δημοσιογράφους ως Udom Boon Ho, 33 ετών, φαινόταν μεθυσμένος και δεν μπορούσε να μιλήσει σωστά. Κατέστρεψε πολλά ακίνητα, όπως έναν ηλεκτρικό στύλο, ένα σταθμευμένο σεντάν, ένα μηχανάκι, ένα κατάστημα και το σπίτι της.


Ο Nareerat κάλεσε όλους τους οδηγούς να είναι πιο προσεκτικοί καθώς μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή άλλων ανθρώπων.


Μέχρι στιγμής, η αστυνομία της Σρι Ράτσα εξετάζει το υλικό ασφαλείας και ανακρίνει τον οδηγό για να προσδιορίσει την αιτία του συμβάντος και να προχωρήσουμε με πιθανές νομικές χρεώσεις.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.