Κλέφτης βάρκας με κωπηλασία συνελήφθη στο Banglamung αφού κρύφτηκε σε θολό κανάλι

Bang Lamung, Chonburi —

Ένας κλέφτης βάρκας με κωπηλασία συνελήφθη στο Bang Lamung χθες, 1 Ιουνίου, αφού προσπάθησε να διαφύγει και να κρυφτεί σε ένα θολό κανάλι. Η αστυνομία είπε ότι ο ύποπτος εργαζόταν σε ένα αλιευτικό σκάφος και είχε μακρά ιστορία κλοπής.

Πολ. Ο συνταγματάρχης Saman Bunkaew από το αστυνομικό τμήμα Bang Lamung, μαζί με άλλους αξιωματικούς, συνέλαβαν τον Pirun "Tek" Rodsupa, έναν 41χρονο ύποπτο κλέφτη με ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο της Pattaya στις 13 Ιανουαρίου 2022.

Η αστυνομία τον συνέλαβε στις 4 το απόγευμα χθες Τετάρτη, ενώ κρυβόταν στα θολά νερά κάτω από μια γέφυρα στην υποσυνοικία Naklua, Bang Lamung, Chonburi.


Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, το θύμα, ο Jimmy Vodger, κατήγγειλε την κλεμμένη βάρκα του στις 13 Μαΐου. Στη συνέχεια η αστυνομία έκανε έρευνα και πήγε σε γκαράζ ποδηλάτων για να βρει τον Tek.

Ωστόσο, ο Tek αντιλήφθηκε την αστυνομία και έφυγε κρυφά από το γκαράζ στην οροφή και κρύφτηκε στα θολά νερά ενός καναλιού κοντά. Μετά από δύο ώρες έρευνας, οι αστυνομικοί τον ανακάλυψαν και τον έβγαλαν από το νερό.

Ο ύποπτος, είπε η αστυνομία, είχε μακρύ κατάλογο κλοπών στη Naklua, αλλά μόνο ένα θύμα ανέφερε κλοπή στην αστυνομία. Ο Tem εργάστηκε επίσης σε ένα αλιευτικό σκάφος.


Αρχικά, ο Tek κατηγορήθηκε για κλοπή και περίμενε περαιτέρω νομικές διαδικασίες από την ώρα του Τύπου.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.