Καναδός-Ρώσος ύποπτος συνελήφθη στο Mae Hong Son για διάρρηξη τοπικής τράπεζας και καταστροφή περιουσίας

Mae Hong Son -

Ένας Καναδός-Ρώσος υπήκοος συνελήφθη επειδή φέρεται να εισέβαλε σε τράπεζα της Μπανγκόκ στην περιοχή Πάι, στην επαρχία Μάε Χονγκ Σον, έσπασε γυαλί και κατέστρεψε περιουσία τράπεζας το απόγευμα της Τετάρτης 1ης Ιουνίου.

Η σύλληψη ακολούθησε καταγγελία από έναν υπάλληλο της Τράπεζας της Μπανγκόκ, τον Suthiporn Boontankan, ο οποίος φέρεται να δήλωσε στην επαρχιακή αστυνομία Mae Hong Son ότι ο άνδρας αλλοδαπός, ο οποίος αργότερα αναγνωρίστηκε ως Kent Douglas, φέρεται να είχε εισβάλει στο υποκατάστημα την 1η Ιουνίου στις 7:14 μ.μ. . προτού καταστρέψει τις ιδιότητές του, συμπεριλαμβανομένων των θυρών από γυαλί από σκληρυμένο γυαλί, των χωρισμάτων από γυαλί ασφαλείας, των τριών οθονών υπολογιστών, ενός υπολογιστή, 2 σετ χωρισμάτων τραπεζιού και ενός εκτυπωτή.

Η έρευνα οδήγησε στον εντοπισμό του αλλοδαπού υπόπτου. Στην αρχική έρευνα της αστυνομίας βρέθηκαν περίπου 25 πέτρες που έμοιαζαν με αυτούς που βρέθηκαν στο σημείο για να σπάσουν το τζάμι. Κατά την εξέταση του καναδικού διαβατηρίου του, διαπιστώθηκε ότι η βίζα του κ. Meades έληξε στις 19 Μαρτίου 2022 και ότι φέρεται να είχε παραμείνει για σχεδόν ένα μήνα.

Αρχικά, ο Καναδός-Ρώσος ύποπτος κατηγορήθηκε για παραμονή, νυχτερινή εισβολή και πρόκληση υλικών ζημιών και τέθηκε υπό κράτηση για δικαστικές διαδικασίες. Ήταν άγνωστο αν ο κ. Meade είχε δικηγόρο ή ποιος ήταν ο σκοπός της δράσης που φέρεται να έγινε προς την τράπεζα.

Φωτογραφία ευγενική προσφορά: Chiang Mai News

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.