56χρονη γυναίκα συνελήφθη από την αστυνομία της Σρι Ράτσα επειδή κατείχε ένα φυτό κάνναβης για ιατρικούς σκοπούς

Σρι Ράτσα, Τσονμπούρι —

 Μια 56χρονη συνελήφθη και φυλακίστηκε για μία ημέρα από την αστυνομία της Σρι Ράτσα για κατοχή ενός φυτού κάνναβης, φερόμενης ως για ιατρικούς σκοπούς. Ο 55χρονος σύζυγός της φέρεται να χρειαζόταν να δανειστεί χρήματα για να τη σώσει. 

Χθες, 30 Μαΐου, ένας 55χρονος σύζυγος, ο Chu Prakobphol, επικοινώνησε με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης για την 56χρονη σύζυγό του, Pornpimon Prakobphol, η οποία φέρεται να συνελήφθη στο ενοικιαζόμενο δωμάτιό τους στην υποπεριφέρεια Bang Phra. Sri Racha, Chonburi, για κατοχή ενός φυτού κάνναβης. Ο Τσου είπε ότι δούλευε έξω όταν η αστυνομία της Σρι Ράτσα τη συνέλαβε και την πήγε στο αστυνομικό τμήμα με το εργοστάσιο. 

Ο Τσου φέρεται να παραδέχτηκε ότι φύτεψε το φυτό κάνναβης για ιατρικούς σκοπούς, αλλά η αστυνομία δεν τον πίστεψε και του είπε να διασώσει τη γυναίκα του. Ο Chu ισχυρίστηκε ότι ζούσε ήδη στη φτώχεια και είπε ότι θα έπρεπε να δανειστεί χρήματα για να διασώσει τη γυναίκα του για ένα ασήμαντο αδίκημα της κατοχής φυτού κάνναβης. 

Ο Kwanlert Panichmat, βουλευτής Chonburi, συναντήθηκε με τον Chu για να του φτιάξει το πνεύμα και υποσχέθηκε να τον βοηθήσει με την αστυνομία επειδή ένα φυτό κάνναβης ήταν μόνο για δικούς του ιατρικούς σκοπούς και όχι για εμπορικούς σκοπούς. Ο Kwanlert δήλωσε ότι μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις μεταξύ πολιτών και αξιωματούχων επιβολής του νόμου επειδή ο νέος νόμος που νομιμοποιεί τη φύτευση φυτών κάνναβης δεν έχει ακόμη εφαρμοστεί. Το TPN σημειώνει ότι μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τους μεταβαλλόμενους νόμους για τη μαριχουάνα εδώ, από τις 8 Ιουνίου.

Μέχρι την ώρα του Τύπου, ωστόσο, ο Pornpimon βρισκόταν υπό κράτηση για δύο ημέρες και περίμενε περαιτέρω νομικές διαδικασίες.  

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.