Η αστυνομία εισέβαλε σε παράνομο τραπέζι τυχερών παιχνιδιών στο δάσος της Σρι Ράτσα και συλλαμβάνει 18 παίκτες, ένας φέρεται να προσπαθεί να δωροδοκήσει την αστυνομία αλλά αποτυγχάνει

Υποπεριοχή Ban Bueng, Σρι Ράτσα —

  Η αστυνομία του Μπαν Μπουένγκ έκανε έφοδο σε ένα παράνομο τραπέζι τυχερών παιχνιδιών στη μέση του δάσους της Σρι Ράτσα χθες το απόγευμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθησαν 18 ύποπτοι παίκτες. Ένα άτομο φέρεται να προσπάθησε να προσφέρει δωροδοκία 150,000 μπατ αλλά και συνελήφθη. 

Η αστυνομία ερευνών Ban Bueng, με επικεφαλής τον Pol. Ο συνταγματάρχης Thawee Kudthang, έκανε έφοδο σε ένα παράνομο τραπέζι τυχερών παιχνιδιών που ήταν κρυμμένο στο δάσος της υποπεριοχής Nong Samsak, Ban Bueng, Chonburi, χθες, 30 Μαΐου, μετά από πληροφορία από έναν ενδιαφερόμενο πολίτη.

Η αστυνομία βρήκε 18 υπόπτους να στοιχηματίζουν σε μια μεγάλη σκηνή κλιματισμού και τους συνέλαβε όλους, μεταξύ των οποίων 5 άνδρες και 13 γυναίκες, με δύο στοίβες χαρτιά και χίλια μπατ σε μετρητά. Ένας 60χρονος ύποπτος έπεσε κατά λάθος σε μια λίμνη 10 μέτρων προσπαθώντας να τραπεί σε φυγή και βοηθήθηκε από την αστυνομία. Ο Durian Korada, 45 ετών, φέρεται να ομολόγησε ότι ήταν ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης. 

Σύμφωνα με την αστυνομία του Ban Bueng, ο Sanan Saipud, 54 ετών, ταξίδεψε στο αστυνομικό τμήμα Ban Bueng και πρόσφερε στην αστυνομία 150,000 μπατ σε αντάλλαγμα για την απελευθέρωση όλων των υπόπτων. Η αστυνομία, ωστόσο, παρέσυρε τον Σανάν να φέρει τα χρήματα και τον συνέλαβε για δωροδοκία.

Όλοι οι ύποπτοι παρέμειναν υπό κράτηση και περίμεναν ποινές από το Επαρχιακό Δικαστήριο του Τσονμπούρι. Η Ταϊλάνδη έχει μερικούς από τους αυστηρότερους νόμους κατά του τζόγου στον κόσμο, σημειώνει το TPN media.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.